Innelistan: Göteborg

- 11/02/2011, 14:24 -
1 av 3

Privat.

2 av 3

Privat

3 av 3

Privat

Västkustens goaste Amanda Berg listar varje vecka vilka som är heta och totalt iskalla i Göteborg.

 

Inne

1. Sebastian Kapocs

Jag kan inte nog många gånger poängtera hur jävla bra han är. En mustaschbeklädd halvungersk konstnärssjäl som byggt upp klubben Yaki-da till någonting unikt och helt utanför Göteborgs klubbgränser.

2. Familjen Port Du Soleil

De må vara mina kollegor, men det vore så korkat att inte skriva de här helt grymt kompetenta folkslaget på listan. Gänget som gjorde det omöjliga möjligt och förvandlade ett gammalt kajskjul till det hetaste som hänt Göteborg eller kanske Sverige på, eh.. hundra år?

3. Faik Shakarachi & Daniel Stranéus

Förmodligen skulle de vara villiga att betala dyrt för att slippa hamna på innelistan. Jag vet heller inte om det vore rätt att kalla dem "inne", men däremot musikaliska genier och musikproducerande dj's som gör allt från hjärtat och gör det så vansinnigt bra.

4. Costas på Caleo

Brunbränd man i tight skjorta som har gett servicen i Göteborg ett ansikte. Inom den kategorin finns det absolut ingen som slår honom på fingrarna. Varmhjärtad, överhärlig och förmodligen en stor anledning till varför just Caleo är fullsmetat alla öppna dagar.

5. Daniel Johansson

Omedvetet skön kille som känner sig såpass ute att han tyvärr blir, i högsta grad, inne. Hänger runt i en kamelbrun skinnjacka och är så långt ifrån en typisk restaurangare man kan komma. Med största sannolikhet gillar han inte ens branschen. Trots det, eller kanske på grund av det, löser han sitt jobb på Park Lane så jävla bra.

 

Ute

1. Annelie Silvander

Bitterfitta och tillståndsmyndighetskärring som gräver sig in i Göteborgs klubbkultur, rör om i grytan och får alla krögare att trippa på tårna. Att dra in fem-tillståndet är förknippat med idioti. Det är ungefär samma sak som att säga högt att alla svartklubbar borde legaliseras.
 

2. Marcus Birro

En gnällspik som slutat twittra pga av kritik, tål inte ett skämt och drar folkslag över en kam. Det ska bli superkul att se den nya TV3-satsningen som snart går i sändning. Där blir Marcus superblåst, och vansinnig. Fan vad gött.

Nästa artikel
Innelistan: Malmö