Schlagerstjärna på porrsajt

Den norska porrsajten har utnyttjat bilder på Elisabeth Andreassen.


Porrsajten har utnyttjat en mängd norska kändiskvinnor. Bland andra schlagerstjärnan Elisabeth Andreassen, 50. Nu vill hon att sexsidan stängs ned.

– Detta är ett brott. Webbplatsen måste avlägsnas och brottsmannen gripas, säger Andreassen enligt aftonbladet.se.

Andreassen är inte den enda som drabbats. Flera yngre kvinnliga kändisar framställs smaklöst nakna på flertalet bilder. Mannen bakom sajten har gjort sig en förmögenhet på sin olagliga verksamhet. Nu har han dock avslöjats vid namn. Något som Elisabeth Andreassen tycker är bra.

– Detta är så allvarligt att det är fantastiskt att han har avslöjats. Det håller inte att tjäna så mycket pengar på andra människors nakenhet.

Se Andreassens "Evighet":

Skrivet av:

Senaste nytt

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

3 timmar sedan

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

3 timmar sedan
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

3 timmar sedan
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

idag 14:30
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

idag 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".

The Pogues-sångaren Shane MacGowan död

idag 13:00
Artisten Shane MacGowan har avlidit, uppger Sky News. MacGowan, som var sångare i bandet The Pogues, blev 65 år.