Charlie Sheen.
1 av 7
Charlie Sheen. - Foto: All Over Press
2 av 7
- Foto: All Over Press
3 av 7
- Foto: All Over Press
4 av 7
- Foto: All Over Press
Charlie Sheen.
5 av 7
Charlie Sheen. - Foto: All Over Press
6 av 7
- Foto: All Over Press
7 av 7
- Foto: All over press

Sheen om knarkfesterna: "Det var magiskt"

Prostituerade, porrstjärnor och mängder av knark. Vännerna fruktade att Charlie Sheen festade för att ta livet av sig. Nu talar filmstjärnan ut för första gången ut om sitt galna festande.– Jag är stolt över vad jag gjort, jag har blottat en magisk värld för mängder av människor, säger stjärnan själv.


Det som började med att han misshandlade sin fru Brooke Mueller julen 2009 var början på ett fjorton månader långt festande, fyllt med knark, sprit, kvinnor och till sist, akutvård på sjukhus.

Charlie Sheen, 45, talar för första gången ut som sitt festande, som enligt honom själv sprängt alla gränser.

– Jag tar en drog. Den heter Charlie Sheen. Men den är inte tillgänglig för alla. Om du testar den - dör du, säger Charlie i en intervju med amerikanska tevekanalen ABC.

"Jag har tigerblod i ådrorna"

Filmstjärnans festande nådde toppen i slutet av förra året när han under en kokainstinn kväll tog strypgrepp på porrstjärnan Capri Anderson, som flydde hals över huvud när Charlie strax efter gick lös på inredningen.

Charlies knarkturné skulle inte ta slut förrän tre månader senare när han blev inlagd på sjukhus.

– Jag tog förmodlingen mer knark än någon gjort tidigare. Jag tog sju gram kristalliserat kokain om och om igen, för det är så jag knarkar. Jag har en växel - och det är full fart, berättar Sheen för ABC.

Charlie beskriver sig själv som "övernaturlig" eftersom han överlevt sina knarkorgier.

– Jag har tigerblod i ådrorna, annorlunda hjärna och hjärta. Vad vet jag, kanske är jag inte från den här planeten, säger han.

"Det var episkt"

I slutet av januari hade det gått så lång att filmstjärnans knarkvänner var oroliga att Charlie festade för att ta livet av sig. Porrstjärnan Kacey Jordan gick ut offentligt och sa att hon fruktade för hans liv.

Charlie säger att han känner någon ånger eller skäms för det han gått igenom. Tvärtom, till ABC säger han sig vara stolt över sitt hårda festande, som han beskriver som "episkt".

– Jag är stolt över vad jag gjort. Det var radikalt. Men jag har exponerat människor för magi. Jag har exponerat något för dem som de aldrig annars kommer att få se i sina tråkiga och normala liv. Jag gav det till dem och de kommer leva med minnena i resten av deras liv, säger han till tevekanalen och fortsätter:

– Det jag gjort får Sinatra, Jagger, Richards och alla de andra att framstå som små barn.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!