1 av 2
- Foto: ALL OVER PRESS
January Jones.
2 av 2
January Jones. - Foto: ALL OVER PRESS

Stjärnan avslöjar Mad men-hemlis

Kultfiguren "Don Drapers" privatliv skulle förbli en hemlighet. Men efter att January Jones sökt till teveserien skrevs rollen "Betty Draper" för henne. 


Det är i en intervju med W Magazine som January Jones avslöjar hemligheten bakom Mad men. När hon sökte till den blivande succéserien var det för rollen som Peggy.

– Det fanns ingen Betty i pilotavsnittet när jag sökte till serien. Matthew Weiner, seriens skapare hade ingen intention av att visa upp Don Drapers privatliv, berättar hon för magasinet.

– Jag läste för Peggy två gånger - det stod mellan mig och Elisabeth Moss, som senare fick rollen, säger hon i intervjun.

Men Weiner blev så imponerad av January Jones att han skrev in Don Drapers fru i manuset. Och med ett löfte om att rollen skulle växa, antog Jones erbjudandet.
 

/
/
/
/
/
/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.