Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carolina Gynning: Inom ett år är jag gravid

- 21/04/2011, 10:05 -
1 av 3

Mats Andersson / SCANPIX / Kod: 62210

2 av 3

Mats Andersson / SCANPIX /

3 av 3

Bertil Ericson / SCANPIX / Kod 10000

Pojkvännen Alexander Lydecker har förändrat hennes liv. Nu vill Carolina Gynning bli mamma.

Carolina Gynning, 32, blev rikskändis efter sin medverkan i skandalprogrammet Big Brother. Då var hon en beryktad partyprinsessa som gärna tog droger och drack stora mängder alkohol.

– Jag tog jävligt mycket när det begav sig. Men mest till fest. Det var ett sätt att fly, fly från mig själv, säger hon om drogerna till Expressen.

Men nu är det nya tider.

– Jag tar både min karriär och min hälsa på största allvar. Jag har fått helt nya värderingar, förklarar hon för Expressen.

En av anledningarna är hennes pojkvän, den före detta innebandyspelaren Alexander Lydecker, 30. Hans intåg i hennes liv har förändrat mycket.

– Han har en stor del i detta. Vi tränar ihop. Han är underbar och känns absolut som mannen i mitt liv, säger hon till Expressen.

Deras förhållande är så pass stabilt att de nu bestämt sig för att skaffa barn tillsammans. Tidigare köpte de en stor lägenhet på Kungsholmen i Stockholm.

– Inget är påbörjat än... Men inom ett år hoppas jag vara gravid, säger hon till Expressen.