Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Idol-auditions vi önskar att vi glömt

1 av 1

Nöje | 04/09/2011 09:37

Inför söndagens premiäravsnitt av Idol 2011 listar Nyheter24 de sjukaste auditionminnena från årens alla säsonger. Ses på egen risk.

Den mentala riddaren Patrik inleder sitt auditionspektakel med en kärleksförklaring till Kishti, och avslutar det hela med ett raseriutbrott. Som Pretty Woman, fast tvärtom.

 

Elena, i folkmun kallad radiomarodören, har lyckats kränga på sig en spygrön kasettbandspelare och en hopplöst för liten Benjamin Syrsa-väst. Klassisk auditiontabbe.

 

Här snackar vi om en rejäl störtdykning ner i höftryckningarnas stekheta helvete. Hans-Niklas är utan tvekan dansbandsskvalets ökrönte konung."

 

Japans stora stolthet lever upp till sitt lands ärofyllda rykte, och tar dessutom med sig en äkta svensk och tidsriktig souvenir hem till släkten.

 

Visst kan det emellanåt bli lite darrigt inne i juryrummet, men för Idomin-mannen här var det en extra tung dag. För antingen så har killen överkonsumerat fjortisbrudarnas hemliga vapen, eller så är han så skraj att läpparna tappat all färg.

 

Inför sin juryshow doppade Anna topparna i väggfärg, svepte in sig i 70-talets lite för glada dagar och förlorade fullkomligt förståndet.