1 av 3
- Foto: All Over Press
2 av 3
- Foto: All Over Press
3 av 3
- Foto: All Over Press

KISS-stjärnan gömde döda hundar i sitt hus

Då rockgitarristen Vinnie Vincent greps för brutal misshandel av sin fru, ertappades han samtidigt med en minst sagt makaber djurhållning.


Skandalhistorier

Listan på sviniga och misshandlande kändismän kan göras lång.

- Popstjärnan Chris Brown greps år 2009 efter ha misshandlat flickvännen Rihanna till oigenkännlighet. Han dunkade hennes huvud i instrumentbrädan på en bil och slog henne upprepade gånger.

- Mel Gibson greps efter att chockerande uppgifter om misshandel mot ex-flickvännen Oksana Grigorieva läckt ut. Själv skyllde han händelserna på att han slutat röka.

- Den svenska artisten Papa Dee greps år 2008 efter en svår misshandel mot sin äkta hälft Andrea, som enligt uppgift slungades in i en stenvägg och senare hittades blodig i parets trapphus.

KISS-gitarristen "Vinnie Vincent", egentligen Vincent Cusano, greps under söndagen med misstankar om grov misshandel. Nu har mer information om den brutala kvällen läckt ut, och det är minsann ingen vacker historia.

Enligt uppgifter till TMZ har stjärnan misshandlat sin fru genom att utdela upprepade slag mot ansiktet och släpa henne genom en hög av krossat glas.

När Vincents fru, Diane, lyckades fly och uppsöka polisen var hon täckt av blod och stank av alkohol. Den aggressiva diskussionen ska ha handlat om en annan kvinna som Vincent träffat, och slutade med att Diane blev nerdragen i håret till hon nådde golvet totalt fyra gånger.

 

Fyra döda hundar i huset

Då hon försökte fly grep Vincent återigen tag i sin fru, och släpade henne genom en hög av krossat glas.

När poliser slutligen kom till brottsplatsen fann man, förutom uppenbara bevis på våldet, fyra döda hundar i förslutna lådor. Enligt paret hade hundarna dödats av en av deras andra hundar.

En sak är i alla fall säker. Den där Vincent är minsann ingen svärmorsdröm.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.