Tisdag 22 Jun
Stockholm

"Hoppas du dör jävla bitch"

Charlie Sheen har fortsatt vara i blåsväder nästan hela tiden även efter att han och Richards skilts åt.
1 av 4
Charlie Sheen har fortsatt vara i blåsväder nästan hela tiden även efter att han och Richards skilts åt. Foto: ALL OVER PRESS
När man ser en bild som denna kanske det inte är svårt att förstå att familjelivet inte var något för Sheen.
2 av 4
När man ser en bild som denna kanske det inte är svårt att förstå att familjelivet inte var något för Sheen. Foto: All Over Press
Så här lyckliga var paret bara en månad innan Denise Richards ansökte om skilsmässa.
3 av 4
Så här lyckliga var paret bara en månad innan Denise Richards ansökte om skilsmässa. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP
Richards inför en av alla förhandlingar i rätten om vårdnaden av parets två döttrar.
4 av 4
Richards inför en av alla förhandlingar i rätten om vårdnaden av parets två döttrar. Foto: NICK UT / AP

DE SMUTSIGASTE SKILJSMÄSSORNA. I en av Hollywoods värsta skilsmässor kom det att handla om allt från barnporr till misshandel.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Smutsigaste skilsmässorna

Från och med idag ska vi här på Nyheter24 en gång i veckan gå igenom en känd skilsmässa.

Varje gräl, varje dumt uttalande, varje underhållsbelopp, varje slagsmål. Allt ska med när vi blickar tillbaka på de smutsigaste kändisskilsmässorna.

LOS ANGELES. Instabil, våldsam, beroende av spel och prostituerade. Så beskrev Denise Richards sin dåvarande make Charlie Sheen i rätten 2006. Dessutom antydde hon att Sheen surfat på nätsajter med misstänkt barnporr.

Det här är bara en av alla turer i den kanske allra smutsigaste skilsmässan någonsin i Hollywood.

Richards ansökte först om skilsmässa i mars 2005 men paret försökte på nytt. Efter ytterligare år hade hon dock fått nog och gick vidare med skilsmässan.

 

Dödshot ledde till besöksförbud

I domstolen berättade Richards att Sheen ska ha knuffat henne till marken och sagt "Jag hoppas att du dör din jävla bitch", uppgav The Smoking Gun.

Föga förvånande ledde det hela fram till att domstolen belade Charlie Sheen med besöksförbud och han tvingades att hålla sig minst 300 meter från Denise Richards. Dessutom fick han bara besöka deras två barn en gång i veckan.

Sheen släppte ett uttalande i samband med beskedet, där han kallade Richards anklagelser för "en helt omogen och genomskinlig smutskastningskampanj skapad för att skada och göra mig till åtlöje", uppgav People Magazine.

 

Richards bad om Sheens sperma

Smutskastningen fortsatte ända in i 2008 när Denise Richards lanserade en teveshow där hon bland annat skulle ta upp äktenskapet med Charlie Sheen. Han försökte å sin sida stoppa programmet och när det inte lyckades uppmanade han sina fans till bojkott.

Lagom till att det skulle sändas läckte Sheen ut ett mejl från Richards där hon, efter parets uppbrott, bad honom om ett spermaprov så hon kunde föda ett tredje barn, uppgav New York Daily News.

 

40 miljoner dollar rikare

Till slut lyckades paret nå någon typ av fred och i augusti 2006 sade båda parters advokater att en överenskommelse nåtts. I den går det att läsa att Richards fick 40 miljoner dollar, varav 15 i underhåll och 25 i royalties från Sheens "Two and a Half Men".

Paret gifte sig 2002 och skiljde sig 2005. Det dröjde dock ett år innan en överenskommelse alltså kunde nås.

Skilsmässan följdes av en vårdnadstvist som ännu inte är löst. Detta trots att Sheen frivilligt ska ha lämnat över vårdnaden av de två döttrarna till Richards 2010.

Kommentera
Kopiera länk
Dela