1 av 6
- Foto: All over press
2 av 6
- Foto: All over press
3 av 6
- Foto: All over press
4 av 6
- Foto: All over press
5 av 6
- Foto: All over press
6 av 6
- Foto: All over press

Longoria blir gudmor åt Beckhams flicka

Efter att Victoria stöttat Eva Longoria genom krisen blev banden starkare mellan stjärnorna. Nu blir hon gudmor åt paret Beckhams dotter.


Victoria och David Beckham har sedan tidigare tre söner men nu väntar paret sin första dotter. Victoria och David har länge funderat på vilka de vill ha som gudföräldrar åt deras deras lilla ögonsten. Namn som påstås ha övervägts i frågan är bland annat kungligheterna prins William och Kate Middleton, kändiskocken Gordon Ramsay, hans fru Tana men även Heidi Klum och hennes man Seal.

Nu har dock paret bestämt sig, Victoria frågade till slut sin bästa vän Eva Longoria om hon inte ville bli gudmor till flickan.

Ett gemensamt beslut

Victoria har bland annat varit ett stort stöd till Desperate Houswives-stjärnan efter skilsmässan med Tony Parker tidigare i år. Eva sägs nu vara otroligt glad över att ha blivit tillfrågad.
– Victoria tog upp det med David och de ville båda att det skulle bli Eva, hon är otroligt hedrad, säger en nära vän till paret till The Sun.

Den forna Spice Girls-stjärnan anornande för inte så länge sedan en baby shower med en hel rad A-liste kändisar som alla var där för att överrösa Victoria med presenter och lyckoönskningar till den lilla flickan.

På plats var givetvis även Eva.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!