Natalie Portman har blivit mamma

- 15/06/2011, 08:31 -
1 av 4

All over press

2 av 4

All over press

3 av 4

All over press

4 av 4

All over press

Hon har blivit hyllad världen över för sin roll i årets storfilm "Black Swan" och sedan hände allt på en gång. Nu har den framgångsrika stjärnan fött sitt första barn.

Natalie Portman, 30, har haft ett otroligt framgångsrikt år med flera storfilmer bakom sig. Förlovningen med koreografen Benjamin Millepied som hon träffat under inspelningen av Filmen Black Swan skapade rubriker. Den unga eftertrkatade stjärnan lät meddela att hon numera var upptagen och att hon funnit kärleken i sitt liv. Inom loppet av några månader hade Natalie både en Oscar för bästa kvinnliga roll, en förlovningsring på fingret och ett barn i magen.

Fick en son

Natalie har stolt visat upp sin gravidmage på röda mattan och inte minst under den prestigefyllda Oscars-galan. Efter 9 månaders väntan och spekulation i vad det kunde vara för en liten krabat fick världen sitt svar. Nu har paret välkomnat en liten son och Natalie fick äntligen bli mamma uppger People. Paret som tillkännagav sin förlovning i december har ännu inte bestämt ett datum för bröllopet.