Onsdag 22 Sep
Stockholm

Suri Cruise fick trädkoja för en halv miljon

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Hon är ett av världens mest bortskämda kändisbarn. Lilla Suri fick en dyr present att leka med.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Bortskämt kändisbarn

Suri kan vara ett av kändisvärldens mest bortskämda barn. Hon är enbart fem år men får redan precis som hon vill. Enligt en intervju med Katie Holmes får dottern till och med bestämma vad hennes mamma ska ha på sig för kläder.

Tom Cruise och Katie Holmes sparade inte på krutet när de valde present till deras lilla ögonsten Suri Cruise. 5-åringen fick en trädkoja värd över en halv miljon svenska kronor, uppger In Touch.

Trädkojan är dock inte riktigt placerad i något träd, har ingen tradiotionell repstege och är heller inget spartanskt bygge. Det är mer en liten stuga i Suris trädgård, uppger en källa. Huset ska även ha en liten spiraltrappa upp, rinnande vatten, elektricitet och övervakningskameror. Tom Cruises representant hävdar att uppgifterna inte stämmer men det är ingen nyhet att Suri är bortskämd.

Skosamling värd en miljon

Tidigare i år avslöjade Star Magazin att Suris skosamling ska vara värd närmare en miljon kronor. Lilla Suri sägs ha en förkärlek till klackar och lyxmärket Marc Jacobs. Något som enligt uppgifter ska ha gjort att allt som Suri vill ha i skoväg helt enkelt ärspecialbeställt för att göra 5-åringen glad.

Katie ska till och med ha beställt specialgjorda Louboutin-skor till flickan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela