1 av 6
- Foto: Scanpix/Don Ryan
2 av 6
- Foto: All over press
3 av 6
- Foto: All over press
4 av 6
- Foto: All over press
5 av 6
- Foto: All over press
6 av 6
- Foto: All over press

Hollywoodresumén

Varje söndag listar Nyheter24 de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckan som gått har innehållit kipnappningsförsök, förvånande avslöjanden om narkotikavanor och självklart - årtiondets dumpning.

Veckans snackisar

1. Justin Timberlake avslöjar i en intevju med Playboy att han mer än gärna brukar röka gräs. Det visar sig att hela hans första album "Justified" i stort sett är producerat i ett enda stort rökmoln. Gräs får tydligen Justin att "sluta tänka". Efter att lyssnat igenom spåret "Senorita" från albumet en gång till känns det kanske som om någon kanske hade kunnat förutspå det...
 

2. Polisen griper två män som har setts cirkulera kring artisten Joss Stones hem. Männen misstänks för försök till kidnappning efter att de funnit rep, svärd och en kroppssäck. Hemskt och läskigt ja, men ett uppsving för Joss Stone som i stort sett var helt bortglömd (med all rätt). Joss fick helt plötsligt plats i varenda rubrik världen över. Vi blir inte förvånade om hon släpper en singel i veckan som kommer. Lägligt nog.
 

3. Playboy-kungen blir dumpad - Hugh Hefner och Crystal Harris låter meddela att deras stundande bröllop ställs in. Först dumpar glamourmodellen Hef fyra dagar innan bröllopet, sedan går rykten om att Crystal dejtat Dr. Phils son bakom ryggen på sin fästman. Som grädde på moset avslöjas det senare att Crystal ville ha pengar för att dumpa stackars Hef vid altaret. Crystal ska nu satsa på sin obefintliga musikkarriär och släppte samma dag sin singel som var så dålig att hela världen skämdes.

 

Veckans mest väntade

Charlie Sheen ska precis dra igång rättegången mot "Two and a half man"-bossarna bakom stängda dörrar. I samma veva låter självklart exfrun Denise Richards meddela att hon kommer att avslöja det mesta kring hennes äktenskap med Charlie Sheen i sin nya bok. Det är tur att hon varit gift med en sådan skandalmakare, vem skulle annars läsa hennes bok. Kan det bli mer Hollywood i ett nötskal.

Lady Gaga toppar listan när Forbes Magazine avslöjar de bäst betalda stjärnorna under 30 i världen. Därefter kommer föga förvånande Justin "oooooh my goooood Justin Bieeeeber" Bieber. Andra namn på listan är bland annat Katy Perry och Rihanna. Så, för att bli världens bäst betalda artist ska du satsa på att; klä dig i köttdräkter, skaffa dig tusentals fans under 15, se ut som godis med eyeliner eller anspela på sex i precis allt du gör. Du får gärna ha en bakgrund som en nobody också. Där har du tipsen som gör din kommande framgångssaga verklig.

 

Veckans grattis

Hela världen klappar händerna när det kommer fram att Oscarsbelönade Natalie Portman blivit mamma och just fött en liten pojke. Så mycket mer vet ingen då Natalie gärna håller sitt privatliv extremt privat. Vi klagar dock inte, det är skönt med någon som går mot strömmen.

Efter att Jennifer Aniston lagt vantarna på Jason Theroux bekräftar Jasons flickvän sedan 14 år tillbaka att de gått skilda vägar. Vi antar att Jennifer i stort sett gör vad som helst för att skaffa sig en kille nu. Tydligen är alla medel tillåtna efter de senaste årens bakslag på kärleksfronten. Det hade vi också tillämpat om vi hade varit Jen. Det är hårt att ha i bakhuvudet att man blev bortvald för Angelina Jolie. Aj, ja det är fortfarande aj.

Eva Longoria blir gudmor åt Victoria och David Beckhams dotter. Varför är lite oklart men ja så klart, Victoria stöttade ju Eva när hennes exman var otrogen i vintras. Sedan dess är de bästa vänner. Eller något...

Grattis killar! Pippa Middleton inklusive världens mest omtalade rumpa, rapporteras vara singel. Hollywoodresumén misstänker visserligen att det inte förblir så särskilt länge. Vem vill inte ha en tjej som heter Pippa och har ett ass så hett att det har flera hundra tusen fans på Facebook..?

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.