Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nya stjärnor på Walk of Fame

- 23/06/2011, 15:20 -
1 av 4

All over press

2 av 4

All over press

3 av 4

All over press

4 av 4

All over press

Varje år hedrar Walk of Fame-kommittén framstående personer inom teve, film och musik genom att sätta deras namn på en stjärna och placera den på Hollywood Boulevard. Här är årets nya stjärnor.

Det finns över 2000 stjärnor som hedrar kända människor längst gatorna Hollywood Boulevard och Vine street i Hollywood. Nu avslöjas det vilka kändisar som får en stjärna på den presigefyllda Walk of Fame i Hollywood.

Att ha varit tillsammans med Brad Pitt, spelat i flertalet storfilmer och vara förknippad med Vänner-Rachel har inte räckt till för en stjärna enligt komittén. Fram till i dag. Emmy-vinnaren och Vännerskådisen Jennifer Aniston får nu äntligen sin stjärna efter många år i rampljuset. Även Scarlett Johansson, Vin Diesel, och Kate Winslet belönas med varsin gatustjärna.

I den musikrelaterade genren är det bland annat Jennifer Lopez, Barry White och Boys II Men som kommer att få sina namn på marken.