Fredag 17 Sep
Stockholm

Nya stjärnor på Walk of Fame

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Varje år hedrar Walk of Fame-kommittén framstående personer inom teve, film och musik genom att sätta deras namn på en stjärna och placera den på Hollywood Boulevard. Här är årets nya stjärnor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Övriga stjärnor i urval:

Andra som får en stjärna i år: Richard Burton, Matt Groening, Walter Koenig, David Foster, Pepe Aguilar, Hal David, Vince Gill, Adam West och John Lasseter.

Det finns över 2000 stjärnor som hedrar kända människor längst gatorna Hollywood Boulevard och Vine street i Hollywood. Nu avslöjas det vilka kändisar som får en stjärna på den presigefyllda Walk of Fame i Hollywood.

Att ha varit tillsammans med Brad Pitt, spelat i flertalet storfilmer och vara förknippad med Vänner-Rachel har inte räckt till för en stjärna enligt komittén. Fram till i dag. Emmy-vinnaren och Vännerskådisen Jennifer Aniston får nu äntligen sin stjärna efter många år i rampljuset. Även Scarlett Johansson, Vin Diesel, och Kate Winslet belönas med varsin gatustjärna.

I den musikrelaterade genren är det bland annat Jennifer Lopez, Barry White och Boys II Men som kommer att få sina namn på marken.

Kommentera
Kopiera länk
Dela