Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kim Kardashians rumpa inte fejk - röntgar den

- 27/06/2011, 09:08 -
1 av 5

All over press

2 av 5

All over press

3 av 5

All over press

4 av 5

All over press

5 av 5

All over press

Kim Kardashian vill få slut ryktena om plastikkirurgi. Röntgar den världsberömda rumpan för att bevisa att den är helt naturlig.

När Kim Kardshians rumpa plötsligt ökade i volym lyfte många på ögonbrynen. Stjärnan påstås ha gjort ett rumpinplantat för att bättra på de kurvor hon numera är världskänd för. Kim erkänner visserligen att hon gjort botox i ansiktet men dementerar att hon ska ha rört sin rumpa.

I ett avsnitt av reality showen "Keeping Up with the Kardashians" bestämmer sig Kim för att sätta stopp för ryktena. Hon tar med sig sina systrar för att ta röntgenbilder av den. På sjukhuset ber hon först att få röntga systern Kourtney Kardashians bröst för att visa hur ett inplantat ser ut. Därefter är det Kims rumpas tur och bilderna visar att hon inte har några inplantat.

Kim har även blivit beskylld för att ha opererat sin näsa och enligt Celebitchy ska stjärnan ha velat rätta till sin näsa redan i tidig ålder. När frågan dyker upp i en intervju svarar Kim genom att driva med sin syster.
– När jag var yngre gick jag till en plastikkirurg för att rätta till min näsa men han ville inte göra något eftersom det inte behövdes. Roligt nog sa han dock att han kunde göra min syster Kourtneys näsa trots att hon bara var där för att hålla min hand.

Här kan du se klippet när Kim röntgar sig: