Peter Andre vill skiljas

I alla fall så förutspår han sin egen skilsmässa.


Fansen är chockade. Media överraskad. Och Katie Price minst sagt rasande. Anledningen är Peter Andres senaste snedsteg där han berättat lite för mycket om privatlivet. I en intervju med The Mirror berättar muskelknutten att paret arbetar hårt på att få äktenskapet att fungera.

– En dag kommer vi att gå våra separata vägar och vi kommer förmodligen att vara mycket lyckligare, säger Andre.

Enligt sångaren undviker han bråk genom att helt enkelt låta Katie Price - Jordan - bestämma. En så klassisk men ack så tragisk strategi.

Se realityserien "Katie & Peter The Next Chapter":

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

2 timmar sedan
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

2 timmar sedan
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.

Benjamin Ingrossos tabbe – råkar gå upp naken på scenen

2 timmar sedan
Benjamin Ingrosso är i skrivande stund ute på sin Europaturné. Ett av stoppen var i Madrid – och där råkade det hända en sak som inte hänt tidigare.

Johan Rabaeus konflikt med Dan Ekborg: “Det här tar priset”

3 timmar sedan
Det är upplagt för drama när Johan Rabaeus och Dan Ekborg intar "Fångarna på fortet". På något sätt kringgår Johan systemet på fortet. Det är Dan Ekborg inte är helt nöjd med.

Björn Gustafsson gör humorprogram i SVT

idag 14:34
Skådespelaren och komikern Björn Gustafsson får ett eget humorprogram i SVT. "Koppla av" blir titeln på sketchprogrammet, som får premiär i höst, skriver SVT på Instagram. Serien beskrivs som "en uppfriskande mix av parodier, trams och sketcher med hög och låg igenkänning".