Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Måns succé i Allsången: "Jag fällde en tår"

- 29/06/2011, 01:21 -
1 av 2

Claudio Bresciani / SCANPIX

2 av 2

Claudio Bresciani / SCANPIX

Efter en bejublad allsångspremiär avslöjar den nyinvigde programledaren Måns Zelmerlöw hur starkt han berördes av publikens stöd.

Efter succékvällen under tisdagens premiär av Allsång på Skansen kan den nykrönte programledaren Måns Zelmerlöw känna sig nöjd och stolt.

– Det var en helt makalös respons från publiken. Precis innan "Stockholm i mitt hjärta" så fällde jag en tår, berättar Måns för Nyheter24.

– Tydligen så var det publikrekord för att vara en premiärkväll, och när publiken körde igång ett rungande "Måns, Måns, Måns" så undrade jag för mig själv vad det egentligen är jag får vara med om, fortsätter han.

Lundasonen valde under sin premiärkväll en skånsk inriktning på programmet, där låtar från Peps Persson och Hasse Alfredsson blandades med Mikael Wiehes "Flickan och kråkan" och Perikles klassiker "Var ska vi sova inatt?". Hur publiken skulle mottaga den sydsvenska inriktningen var dock länge skrivet i stjärnorna.

– Jag har varit väldigt nervös för vad folk ska tycka. Vi var rätt tydliga med att vi ville göra en kväll med skånskt tema, men sedan blev det ju väldigt mycket Skåne helt plötsligt. Jag var rädd att folk skulle ta illa upp, men det verkar ju som att de tog det ganska så bra.

Hur firar du dina framgångar?

– Jag firar kvällen med väldigt mycket öl, men eftersom vi har möte och utvärdering imorgon så blir det inte alltför sent, avslutar en lättad Måns.