Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hollywoodresumén

1 av 5

All over press

2 av 5

All over press

3 av 5

All over press

4 av 5

All over press

5 av 5

All over press

Nöje | 02/07/2011 10:16

Varje lördag listar Nyheter24 de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Veckan som gått har innehållit chockerande avslöjanden, knark och offantligt mycket pengar - som vanligt i Hollywood med andra ord.

Veckans snackisar

Shia LeBeouf avslöjade att han haft en romans med Megan Fox under inspelningen av Transformers. När han blir tillfrågad om Megan var tillsammans med sin nuvarande man vid tillfället svarar han "jag vet inte" - tolv gånger. Kanske dags att bättra på ordförrådet Shia...

Efter 35 dagar i husarrest släpptes Lindsay Lohan ut. Nu kunde skandalmakaren andas in frisk luft i sina lungor, gå barfota och känna gräset mellan tårna. Vilket hon givetvis inte gjorde. Så fort som möjligt efter påbörjad samhällstjänst bytte hon ut lugnet mot rökskadade lokaler och glassplitter på golvet. Lindsay Lohan begav sig självfallet till närmare nattklubb.

Amber Rose läckta nakenbilder (porrbilder) var bra mycket värre än Blake Livelys påstådda. Stjärnan har nu både Twittrat och bloggat om att företag hon tidigare jobbat med inte längre vill jobba med henne. Det ska i sin tur leda till, enligt Amber, att hon inte kan försörja sin familj. "Jag har gråtit i två dagar nu men jag vet också att det här kommer att gå över", skriver Amber.

Veckans mest väntade

I en detaljerad intervju med OK! avslöjar Aaron Carter att Michael Jackson bjudit honom på sprit och knark när Aaron var 15. Hollywoodresumén menar att det var att sparka in en öppen dörr. Eller mer röja dörren alá insatsstyrkan i b-listade amerikanska actionfilmer. Det har gått två år sedan världsstjärnan dog. Förhoppningsvis är det äntligen dags att släppa hyllningshysterin och se att även det ljusa har mörka fläckar. (I dubbel bemärkelse).

Veckans grattis

Grattis säger vi till Pamela Anderson som tar hem titeln som världen mest korkade. Stjärnan har ännu en gång lyckats, med bravur dessutom, upprätthålla och till och med spä på sin bimboimage. Hon stäms nu på 145 miljoner kronor. Något hon hade kunnat undvika om hon inte var så uppe i det blå.

Vem vill inte se en Victoria Secret modell och en orgie av krigande lego? Grattis kan man lugnt säga till Transformers-gänget. Den nya filmen gjorde supersuccé när den hade premiär i veckan.  Nu kan de skratta hela vägen till banken - första dagen på biografer drog robotfilmen nämligen in över 400 miljoner kronor. Rosie Huntington-Whiteley axlade Megan Fox roll mycket väl. (Putade om inte ännu bättre med läpparna och andra utstickande kroppsdelar). Rollen är ännu ett led i att konstatera det uppenbara: Så länge man är snygg som satan spelar det inte så stor roll att man är fullkomligt värdelös på det man gör i Hollywood.