Lördag 24 Sep
Stockholm

Här är kändisarna med klippkort på rehab

1 av 16
2 av 16
3 av 16
4 av 16
5 av 16
6 av 16
7 av 16
8 av 16
9 av 16
10 av 16
11 av 16
12 av 16
13 av 16
14 av 16
15 av 16
16 av 16

Livet i Hollywood är inte alltid så glamouröst som det ser ut. Här är kändisarna som varit på rehab.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det verkar som om rehab är många stjärnors andra hem i Hollywood. Droger, alkohol och tabletter flödar. Stjärnornas liv är inte alltid fläckfria. Det är inte bara barnstjärnor som Linday Lohan och Aaron Carter som kastas in i rampljuset och dragits med beroendeproblematik. Även etablerade stora stjärnor har fastnat i missbrukets svarta klor. Och för några har det helt förstört deras lysande karriärer.

Whitney Houston gick från en vacker ung artist med "good girl"-rykte som erövrade världen med sin magisak röst till en nerknarkad sliten bortglömd 80-tals-stjärna. Som slocknade fort. Det var i början av 90-talet Whitney började komma sent till intervjuer, repetitioner och plåtningar. När stjärnan kort därefter rasade i vikt tog ryktena fart. Och de var inte obefogade. Marijuana hittades av tullen i både Whitney och hennes mans väska på Hawaiis flygplats. Sedan följde en rad inställda evenemang och det slutade med att stjärnans varumärke helt kördes i botten.

I början på 2000-talet gjorde Whitney comeback. Hon signade världens genom tiderna största musikkontrakt och fick 100 miljoner dollar för att leverera sex nya album. Men comebacken gick inte som väntat, och Witney ställde åter igen in evenemang och blev magrare än någonsin. Representanter skyllde på stress men världen gick inte på det.

I Maj 2011 lades Whitney in på rehab för att ta tag i sitt liv och bli kvitt sitt drogberoende.

Bläddra vidare i bildspelet för att se fler kändisar som haft problem med missbruk.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.