Måndag 27 Sep
Stockholm

Kändisarnas kamp för bättre hy - med sperma

1 av 7
2 av 7
3 av 7
4 av 7
5 av 7
6 av 7
7 av 7

Skönhetstrenden som ger kändisarna en orgasmisk upplevelse.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Andra knäppa skönhetsknep

Det sägs att Jesus kan förvandla vatten till vin. Men även Desperate Housewives-stjärnan Teri Hatcher tycks ha denna förmåga. Med jämna mellanrum ser hon nämligen till att ta sig ett dopp i – just det – vin. – Jag brukar hälla överblivet vin i badkaret och bada i det, säger hon.

För att inte förlora sitt 15 år yngre lammkött Ashton Kutcher ser Demi Moore till att ständigt hålla sig ung och fräsch. Hennes metoder är dock desto mindre tilltalande, då denna MILF årligen tar sig en tur till Österrike för att låta blodiglar suga hennes kropp och hår.

Det sägs att ändamålet kan helga medlen. Och kanske är det just så kändisarna tänker när de väljer att smörja in ansiktet - med sperma. Eller åtminstone en kräm gjord på denna livsviktiga ingrediens.

Den uppseendeväckande mirakelkuren framställs genom konstgjorda spermiemolekyler, ur vilka man sedan har utvecklat antioxidanten Spermine.

Succékrämen sägs vara "lika bra som botox", och används flitigt av och på flera välkända ansikten - däribland teveprofilen Carolina Gynning och dokusåpadeltagaren Natacha Peyre.

– Jag vet att det här låter så jävla sjukt och hur snuskigt som helst men jag känner verkligen en jävla skillnad, jag har fått bebishud, sa Carolina Gynning till Expressen Fredag efter en behandling med den konstgjorda sädesvätskan.

Kräm av laxrom

En tub med 50 ml spermabehandling kostar 1200 kronor.

Bakom produkten står det norska hudvårdsmärket Skinscience, som efter sin spermiechock var först i världen med att lansera en kräm bestående av extrakt från laxrom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela