Söndag 1 Aug
Stockholm

Angelina Jolie trött på filma

Angelina Jolie har andra saker att göra än att se vacker ut på film.
1 av 4
Angelina Jolie har andra saker att göra än att se vacker ut på film. Foto: All over press
Även Brad Pitt kommer enligt Angelina att skära ner på filmer han är med i.
2 av 4
Även Brad Pitt kommer enligt Angelina att skära ner på filmer han är med i. Foto: All over press
Tillsammans jobbar de i övrigt bland annat med välgörenhet.
3 av 4
Tillsammans jobbar de i övrigt bland annat med välgörenhet. Foto: All over press
Brangelina.
4 av 4
Brangelina. Foto: All over press

Att ta hand om sin familj, rädda världen och skådespela blir för mycket för superstjärnan Angelina Jolie. Nu avslöjar 36-åringen att både hon och Brad Pitt kommer att ägna sig åt annat än att synas på vita duken framöver. – Jag är äldre och vet vem jag är nu.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Angelina Jolie

Jolie är sedan 2005 tillsammans med Brad Pitt. Tillsammans har paret de sex barnen Maddox, Pax Zahara, Shiloh och tvillingarna Knox Lèon och Vivienne Marcheline.

Angelina är engagerad i humanitära insatser, och 2001 blev hon bland annat utnämd till UNHCR Goodwill-ambassadör.

Hon regisserar, arbetar med välgörenhet, skådespelar och tar hand om sex barn tillsammans med skådespelarkollegan och sambon Brad Pitt. Det blir mycket att hålla reda på för 36-åriga Angelina Jolie men hon är säker på vad hon först av allt vill ge upp till förmån för mer tid.

– Varteftersom jag och Brad blir äldre kommer vi att göra färre filmer. Jag har jobbat länge och det har även han. Det har varit kul men vi vill inte göra det här livet ut. Det finns så mycket annat att göra, säger den Oscarsbelönade skådespelaren enligt Huffington Post.

Söker inga svar

Vidare berättar Tomb Raider-skådisen om det tidigare begäret efter att få spela karaktärer som ifrågasatte livet, frågor om kärlek eller frihet.

– Jag är äldre och jag vet vem jag är nu. Jag är inte lika intresserad av att karaktären jag spelar ska hjälpa mig att hitta något svar. Jag vill hellre kunna besvara den själv, som en kvinna, som en vuxen och med min familj.

Angelina är aktuell med sin debut som regissör och som skådespelare i den nya filmatiseringen av Cleopatra. Däremellan jobbar hon för FN och lägger stor vikt vid välgörenhetsarbete runt om i världen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela