Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lady Gagas tårar: "Amy Winehouse förtjänade bättre"

- 03/08/2011, 10:58 -
1 av 3

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

Lady Gaga talar ut om Amy Winehouse död. Ville hjälpa jazzstjärnan i kampen mot drogerna.

Amy Winehouse plötsliga död fick inte bara fans världen över att sörja. Efter att jazzstjärnan gått bort har flera stora stjärnor talat om hennes talang och berättat om sin sorg. Lady Gaga är en av dem.

I en intervju med Rolling Stone Magazine berättar hon om sin relation till Amy.

– Hennes död påverkade mig verkligen. Jag hoppas att hon i himlen, där hon är nu, vet att vi älskar henne.

Lady Gaga bröt ut i tårar när hon sedan deklarerade sin kärlek till Amy.

– Jag är ett stort fan. Hon var mitt enda hopp när jag inte var känd. Ingen visste vem jag var, jag hade inga fans, inget skivbolag och alla jag träffade sa att jag inte var söt nog eller att min röst var för konstig. Att de inte hade någon plats för mig. Och sedan såg jag Amy i Rolling Stone och jag kommer ihåg att jag tänkte, "Ja men de hittade en plats till Amy", säger Born This Way-stjärnan.

Ville hjälpa Amy

Gaga berättade även att hon länge velat hjälpa Amy ur drogträsket.

– Jag ville få henne att inse att om hon inte slutar kommer hon att dö, men tyvärr fick jag aldrig en chans att prata med henne.

Stjärnan avslutar sedan intervjun med att ge andra människor en tankeställare.

– Hon var verkligen speciell, hon förtjänade bättre. Jag hoppas att världen lär sig en läxa från det här, jag hoppas verkligen det. Det är inte hon som ska lära sig, det är världen.