Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kelly Osbourne: "Christina är en fet hora"

- 05/08/2011, 07:29 -
1 av 4

All over press

2 av 4

ALL OVER PRESS

3 av 4

ALL OVER PRESS

4 av 4

ALL OVER PRESS

Bråket är i full gång mellan sångerskorna Kelly Osbourne och Christina Aguilera.

Stjärnorna Kelly Osbourne, 26 , och Christina Aguilera, 30 , har bråkat i flera år. Men nu har det hettat till rejält.

Anledningen? Christina har vid flera tillfällen hackat ner på Kellys vikt. Kelly, som har haft problem med att hålla sig i form har tagit hårt vid sig. Men nu har hon alltså fått nog. Nu när Christina har lagt på sig några babykilon ger Kelly igen. Och hon håller inte inne med orden, direkt.

Det var under en plåtning för E!´s Fashion Police som Kelly Osbourne, 26 , gick till hårt angrepp mot The Voice-domaren Aguilera. Teamet visade Kelly en bild på Christina där hon promotar programmet. På bilden bär hon en svart tight klänning. Det får Kelly att utbrista:

- Kanske har hon blivit den feta horan hon alltid har varit. Hon har alltid varit elak mot mig. Hon har kallat mig fet i alla år, men vet du vad? Du är också fet nu!

Under MTV Europe Awards 2004, kallade Christina Ozzy-dottern Kelly för "halloweentjejen". Och sa under ett framträdande på scenen sa hon öppet till Kelly i direktsändning:

- Jag visste inte att det fortfarande var Halloween.

Men nu har alltså Kelly fått nog av de elaka kommentarerna. Frågan är vad Christina kommer att svara den här gången?