Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marie Serneholt om sorgen efter Måns: "Otroligt jobbigt"

- 04/08/2011, 11:24 -
Måns Zelmerlöw.
1 av 3

Måns Zelmerlöw.

Claudio Bresciani / SCANPIX

2 av 3

Janerik Henriksson / SCANPIX /

3 av 3

Claudio Bresciani / SCANPIX /

Marie Serneholt är uppgiven och förkrossad efter uppbrottet från Måns. Samtidigt berättar källor i deras närhet om anledningen till att förhållandet tog slut.– Jag är väldigt ledsen.

Det var efter tisdagens Allsång på Skansen som Måns Zelmerlöw, 25, släppte bomben att han och flickvännen Marie Serneholt, 28, efter tre år inte längre är ett par. Beslutet togs enligt Måns gemensamt, redan för flera veckor sedan.

– Hon är fortfarande min närmaste och bästa vän, sa han till Expressen.

Paret har de senaste veckorna synts allt mer sällan tillsammans. Under Båstadveckan festade Måns utan Marie, som istället stannade hemma i Stockholm och umgicks med sina vänner.

Schemat knäckte förhållandet

Varken Marie eller Måns har velat kommentera uppbrottet ytterligare efter tisdagens Allsång på Skansen. Men Marie Serneholt berättar om sorgen och tomheten för sina läsare i sin blogg.

– Jag hoppas ni respekterar och förstår att jag inte vill gå in på det här mer, det är tungt nog som det är.

"Otroligt jobbigt"

Anledningen till uppbrottet ska, enligt källor till Expressen, ha varit Måns pressade schema. Som programledare för Allsång på Skansen fanns inte tiden för ett förhållande.

– Detta är såklart otroligt jobbigt och jag är väldigt ledsen, skriver hon.

I höst är 28-åringen aktuell som programledare i SVT-satsningen Helt magiskt.