Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bieber dumpad - i tårar efter storbråket

Justin Bieber och Selena Gomez har gjort slut.
1 av 2

Justin Bieber och Selena Gomez har gjort slut.

All over press

Justin Bieber.
2 av 2

Justin Bieber.

All over press

Nöje | 07/08/2011 13:18

Nyheten som får hela världens tjejer att jubla har kommit. Justin Bieber är singel efter att ha dumpats av flickvännen Selena Gomez.– De hade ett stort bråk och kom fram till att ta en paus, berättar en källa.

Justin Bieber, 17, och Selena Gomez, 19, är inte längre ett par. Detta efter ett stort gräl där Selena Gomez ska ha beordrat popfenomenet att sluta umgås med sina nya vänner, avslöjar The Sun.

Vilka är då de nya vännerna? Jo, Sean Kingston - känd för sina kriminella upptåg i de unga åren. Justin Bieber ska också ha kommit nära ex-fången Lil Wayne och har som bekant också släppt en singel tillsammans med Chris Brown, erkänd kvinnomisshandlare.

Droppen som fick bägaren att rinna över för Selena Gomez var när Justin tillsammans med Sean Kingston ramlade in på en av hennes spelningar i Florida.

– Hon ville inte att han skulle förstöra för henne. De hade ett stort bråk och kom fram till att ta en paus medan Selena var på turné, berättar en vän till Disney-stjärnan för The Sun.

Förkrossad

17-åriga Justin Bieber är förkrossad efter det som hänt. Bakom scenen på Selenas spelning, där grälet tog plats, stod Bieber och grät och vädjade till ex-flickvännen om en återförening.

– Det är jobbigt att titta på en liten 17-åring som gråter samtidigt som han skriker att han älskar henne, berättar vännen.