"Inget prat om kärlek"

- 10/08/2011, 07:47 -

Erik Mårtensson/SCANPIX

Måns Zelmerlöw har efter förra veckans uppbrott från flickvännen Marie Serneholt valt att hålla låg profil - och så är fallet ännu. Nu har även SVT valt att lägga locket på gällande programledarens kärlekskris.

Efter förra veckans annonserande om uppbrottet från flickvännen Marie Serneholt har Måns Zelmerlöw haft en tuff vecka. Hård press och dalande publiksiffror för sitt program Allsång på Skansen har satt sina spår på den unge programledaren.

När Måns under tisdagskvällen äntrade Sollidens scen för sjunde gången i sommar gjorde han det, sin svåra period till trots, med ett leende på läpparna. Först efter direktsändningen visade sig allvaret för lundasonen.

I vanlig ordning gick Måns efter sändningen ut i publikhavet och kallpratade med Skansens åskådare. Då han efterfrågade förslag på samtalämnen svarade publiken att de ville diskutera inget mindre än kärlek.

– Kärlek ska vi inte prata om i dag, förklarade Måns vänligt men bestämt innan han snabbt fann ett nytt ämne att diskutera.

"Får ha sitt privatliv ifred"

Även SVT har valt att lägga locket på gällande Måns rådande kärlekskris.

– Vi har jobbat på precis som vanligt i veckan, och sitt privatliv får Måns ha för sig själv. Vi har bestämt oss för att varken göra något extra eller lämna ut några synpunkter, förklarar Gunilla Nilars, projektledare på SVT.

Men på något sätt måste det väl ha påverkat även hans jobbroll?

– Han har levererat och jättebra program under hela tiden. Är man artist så får man vara en person i sitt privatliv och en i sin jobbroll. Så det där har vi som sagt inte diskuterat eller gjort något särskilt gällande, fortästter hon.