Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Johanna Thuresson - ny, het bloggerska på Nyheter24

- 13/08/2011, 12:43 -
1 av 3

Privat / nyheter24.se/blogg/johanna

2 av 3

Privat / nyheter24.se/blogg/johanna

3 av 3

Privat / nyheter24.se/blogg/johanna

Johanna Thuresson är Nyheter24:s nya, stekheta bloggerska. I bloggen berättar hon om livet som modell, sitt nya, åtråvärda jobb och pinsamheter med kändisar. Följ med!

Välkommen till Nyheter24, Johanna! Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?

Tack så hemskt mycket! Egentligen blir det inte så mycket "läsning" - jag föredrar själv bloggar med mycket bilder. Ni kommer få följa med mig och se vad jag gör om dagarna, se mina inköp, mängder av bilder på inspiration, och självklart blir det en hel del "dagens outfit" också.

Vad gör du om dagarna?

– Jag jobbar som modell, vilket leder till att jag reser ganska mycket. Den 25 augusti börjar jag även jobba i en splitter ny Hugo Boss-butik här i Helsingborg, och jag är supertaggad! Jag måste även påstå att jag är en mycket kreativ tjej, så jag målar också mycket tavlor, syr kläder och pysslar så fort jag har tid över!

Varifrån hämtar du inspiration?

Mycket från människor jag möter på gatan, men även bloggar, magasin och så.

Vad är ditt roligaste minne från sommaren?

Det har hänt så grymt mycket skoj den här sommaren, men absolut roligast måste ha varit när en av mina närmsta vänner, Annie, går fram till en kvinna och frågar om hon inte är en känd komiker. Annie tyckte nämligen att hon kände igen henne. Men nej hon var inte komiker, hon var artist. Nämligen Adele. Herregud vad jag skrattade!

Vad är ditt bästa skönhetsknep?

Att alltid, no matter what, tvätta av sminket innan man går och lägger sig!

Hur ser den perfekta Johanna-helgen ut?

Mysiga middagar med mycket vin, underbara vänner och go' musik! Men också en hejdundrande utgång med mycket dans och partyglada människor!

Vad drömmer du om just nu?

Att skaffa en hund, en boxervalp, vilket jag vet med största sannolikhet inte kommer att inträffa på ett ganska bra tag.

Johannas blogg hittar du HÄR.