Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hollywoodresumén - Manliga strippor och hatade kändisar

- 20/08/2011, 12:58
1 av 6

All over press

2 av 6

All over press

3 av 6

All over press

4 av 6

All over press

5 av 6

All over press

6 av 6

All over press

Varje lördag listar Nyheter24 de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Veckans snackisar

Det stora modemärket Abercrombie & Fitch gick i veckan ut i ett pressmeddelande och sa att de gärna betalar för att Jersey Shore-gänget och i synnerhet Mike "The Situation" inte ska bära deras kläder. Företaget menade att det hela kunde skada deras image. Vilket enligt Hollywoodresumén var en så grov underdrift att det nästan var sorgligt att de var så artiga i sitt uttalande.

Dagen efter meddelade porrföretaget Hustler att de däremot gärna betalar för att Mike ska bära deras kläder. Vid en snabb titt på utbudet av Hustlers kläder är det inte svårt att förstå varför. T-shirts på damavdelningen pryds av budskap som "No gag reflex" och "Relax its just sex" medan den manliga kollektionen inte helt oväntat porträtterar nakna kvinnor, "I fuck on the first date" och andra uppenbara budskap som förmodligen ändå hade synts och märkts på de som bär plaggen i fråga...

Lady Gaga "mamma monster", släppte i veckan videon till sin singel Yoü and I om sitt ex. En väldigt vrickad film på sex minuter som visar Gaga som man, när hon hånglar med sig själv, som sjöjungfru och lite annat smått och gott kryddat med märkliga kreationer. En musikvideo med extra allt så att säga, och förmodligen gjorde den inget minimonster besviken. Spana in den här.

Veckans grattis

Grattis säger Hollywoodresumén verkligen till alla kvinnor, eller alla med god smak för den delen. Hunken Channing Tatums nya film om manliga strippor har fått ett till ansikte, eller en ny kropp det vill säga, nämligen superheta Matthew Mcconaughey. Tack Tack.

Svenska super-dj:n Avicci, Tim Bergling, har under en tid varit i bråk med stjärnan Leona Lewis. Det för att han anklagat henne för att ha snott en bit av hans låt till hennes nya singel som ännu inte kommit ut. I veckan löste de det hela på bästa möjliga vis. De kommer att jobba ihop på den kommande singeln. I nuläget är det mer en ära för Leona än vad det är för den unga svensken efter hans senaste framgångar kan tyckas. Så Grattis Leona. Att vara lite småbrottslig lönar sig tydligen.

Grattis säger Hollywoodresumén till Paris Hilton som blivit utsedd til USA:s mest hatade kändis. Vad vi kan konstatera från det? Att gå runt i mjukisdräkt i velour mest hela dagarna, lägga huvudet på sne, ha för liten hund och söka nya bäsisar i teve gör dig alltså inte populär. Chock. Du hittar hela listan över hatade kändisar här.

Och sist men absolut inte minst. Kim Kardashian gifter sig i dag och det lär inte bli någon liten tillställning. Specialbeställda vip-bilar, exklusiv gästlista, makalöst dyr klänning och lite till. Allt för en tjej som blev känd för en sexvideo släppt av ett taskigt ex. Så, för er som vill ha uppmärksamhet och superbröllop: nu vet ni vad ni ska "satsa" på tjejer, eller rättare sagt vem som ni ska låta göra det på er - framför en videokamera.

Veckans småsnack

Vad är det första du skulle göra om du fick makt över en hel stad? Om du fick vara borgmästare för en enda dag? Ge Justin Bieber en egen gata kanske? Det var i varje fall precis vad 11-åriga Caroline Gonzalez gjorde. I en tävling hade hon vunnit den prestigefyllda makten och såg då till att genast fixa Justin Bieber Way i staden Forney i Texas. Vad hon jorde sedan är oklart, men Hollywoodresumén gissar på att det uträttades stordåd den dagen. Ofantliga sådana. Banne oss om inte alla lyktstolpar målades rosa eller något sådant där annat livsavgörande.

Ps. Skylten blev stulen två dagar senare.

Den franska skådespelaren Gerard Depardieu fick inte gå på toaletten förrän flyget han satt på hade lyft. Så vad gjorde han? Kissade i en flaska. Och så kom det så klart lite på golvet så att planet var tvungen att stanna och saneras och blev ytterligare försenat. Klassiker.

Jesse James, främst känd för att ha varit otrogen mot Sandra Bullock, har återförenats med Kat Von D bara någon månad efter deras oficiella uppbrott. I samband med det meddelade Kat att hennes teve-program LA Ink läggs ner då hon inte längre vill medverka.