Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Känsliga personer varnas - så låter de på riktigt

- 23/08/2011, 08:12 -
1 av 6

ALL OVER PRESS

2 av 6

ALL OVER PRESS

3 av 6

ALL OVER PRESS

4 av 6

ALL OVER PRESS

5 av 6

ALL OVER PRESS

6 av 6

CHRISTINE OLSSON / SCANPIX

"Så mycket bättre live än på skiva" kan man inte säga om några av världens största artister Britney, Enrique Iglesias och Rhianna med flera.Se klippen när deras sångbluffar avslöjas .

De har alla en sak gemensamt - de är världskända artister med miljoner fans över hela världen. Deras skivor säljer som smör i solsken och de uppträder inför fulla hus. Men de har också en annan egenskap gemensamt - de kan inte sjunga särskilt bra live. När de inte mimar så kan det gå fel. Väldigt fel.

Om smörsångaren Enrique Iglesias, kan sjunga på riktigt? Nej. Inte alls faktiskt.  Det här är bland det värsta som någonsin har sjungits på en scen. Och då är alla Idol-auditions genom tiderna inräknat. 

Obs. Känsliga öron varnas. 

Hör Enriques "sång" nedan:

Britney Spears, är en av världens största sångerskor har inte heller helt rent mjöl i påsen. Under en konsert fastnade hon på band med sin riktiga röst. Istället för att playbacksången från skivan fyllde arenan, kunde man höra hennes riktiga röst. Och nej - det är ingen vacker ton. Det låter ungefär som en stucken gris.

Hör Brittans falska sång här: 

  

Även Rihanna har lite problem med att sjunga live. Det är mer som: att skrika utan melodi?

Hör det hemska framträdandet här: 

14-åriga Rebecca Black sjunger hiten Friday, live. Och man kan säga så här: Det låter mycket bättre på skiva ändå.

Hör henne sjunga live här:

Aj, Madonna, popdrottning och kan inte sjunga live? Det rimmar inte så bra.

Hör Madonna sjunga The Power Of Goodbye riktigt falskt här.

Svenska popbandet Peter, Bjorn & John är ganska så fel ute här när de uppträder på Allsång på Skansen. Letar efter ord som kan beskriva hur falskt det är, men det står still. Det är både fel tonart och riktigt, riktigt falskt.

Hör själva: