Lindsay Lohan stämmer Pitbull för låttext

- 22/08/2011, 10:24 -
1 av 4

All over press

2 av 4

All over press

3 av 4

All over press

4 av 4

All over press

Lindsay Lohan uppskattar inte att Pitbull nämner henne i en av sina låtar. Nu stämmer Lindsay rapparen och vill förbjuda att låten fortsätts spelas.

USA: Det är över en rad i den amerikanska rapparen Pitbulls, 30, senaste succélåt "Give Me Everything"  Lindsay Lohan, 25, är upprörd. I låten, som är skriven av Ne-Yo och Afrojack, sjunger Pitbull: "Hustlers move aside, so I’m tiptoein, keep flowin’ I gotta locked up like Lindsay Lohan".

En rad som Lindsay i sin stämningsansökan hävdar är kränkande och kan orsaka henne skada, enligt TMZ. Lohan, som enligt henne själv har gott rykte och är en respekterad skådespelerska, säger att hennes namn inte får utnyttjas för kommersiella ändamål.

Genom sin adokat kräver nu Lindsay att låten slutar spelas.

Det är inte första gången som 25-åringen befinner sig i rätten. 2010 stämde hon ett företag som visat en reklamfilm med en bebis vid namn Lindsay som i reklamen var en "milkaholic". Bebisen var enligt Lindsay baserad på henne själv.

Fängelse

Men Lindsay står inte alla gånger på rätt sida av lagen. Den före detta barnskådisen och partyprinsessan har de senaste åren hamnat i trubbel för sitt drog och spritmissbruk, rattfylla och stöld. Förra året dömdes hon till 90 dagars fängelse för att ha brutit mot en villkorlig dom.