Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Brinkenstjärna fruktar sitt liv: "Får bära skyddsväst"

Michael Brinkenstjärna.
1 av 4

Michael Brinkenstjärna.

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

2 av 4

Patrik Österberg/ALL OVER PRESS

3 av 4

Yngve Rådstedt/Scanpix

4 av 4

Claudio Bresciani / SCANPIX

Nöje | 24/08/2011 08:41

Som Nyheter24 igår avslöjade släpper nöjesmangern Michael Brinkenstjärna nu en skandalbok om svenska kändisar.– Jag kommer få många stämningar emot mig, säger han till Nyheter24.

Under tisdagen kunde Nyheter24 berätta att nöjesmanagern  Michael Brinkenstjärna planerar att släppa en bok fylld med berättelser och skandaler om den svenska nöjeseliten. I boken kommer han bland annat att hänga ut kungafamiljen och allsångsledaren Måns Zelmerlöw.

– Jag kommer skriva om vilka jag har knäckt, rakt på sak. Men sedan är låter jag också andra kritisera mig - även mina fiender. Det är en biografi och inte bara kändisgotteri, förklarar Brinkenstjärna för Nyheter24.

Det tycks dock finnas anledning för den svenska nöjeseliten att hålla ett vakande öga på boken som släpps senare i höst. Flertalet kända namn kommer att bli uthängda.

– Det finns många som inte blir glada över boken, men det skiter jag fullständigt i.

– Jag kommer att få många stämningar emot mig, så jag får väl gå med skyddsväst. Men drabbar det min familj, då är det en helt annan grej.

"Jag var en nobody"

Brinkenstjärna vill berätta om kändisar som beter sig "som svin" när kameran släcks, och ge svar på tal till de som tidigare hoppat på och anklagat honom.

– Du ska aldrig glömma att jag var en nobody när jag kom in i nöjesbranschen, men att jag jobbade mig upp till toppen. Det gillar folk att attackera en för - att man sticker ut, förklarar han.

– Alla har vi dåliga sidor. Jag har ett belastningsregister, plus att jag ger ofta svar på tal. Det retar folk.