Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Dannys ex-tjej med i True Talent

- 30/08/2011, 07:51 -
1 av 7

ANDERS WIKLUND / SCANPIX

2 av 7

TV3

3 av 7

TV3

4 av 7

TV3

5 av 7

TV3

6 av 7

TV3

7 av 7

JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

I tisdagens True Talent återser sångcoachen Danny Saucedo en kär gammal vän.

Under tisdagens True Talent får tittarna stifta bekantskap med ett ny talang, då 27-åriga Emelie Irewald dyker upp på tävlingens scen.

Men Emelie är inte nytt ansikte för samtliga inbladade. Snart visar det sig att sångcoachen Danny Saucedo, 25, har ett förflutet med den vackra brunetten.

– Vi känner varandra väldigt bra. Emelie och jag är gamla goda vänner. Vi gick i skolan och gymnasiet tillsammans, och under skoltiden så var vi tillsammans.

– Hon är min gamla, gamla, gamla, gamla flickvän, berättar Danny i programmet.

"Bort med tassarna"

Emelie har valts ut av Tommy Körberg för att coachas under hösten, men måste först ta sig förbi och bli godkänd av samtliga jurygrupper.

När Tommy presenterar sin elev för coachkollegorna Danny och Pernilla Andersson får han ett varningens finger från den unge artisten.

– Bort med tassarna, gubbe, förklarar Danny med glimten i ögat men ett uns allvar i sin min.

Är sambo

Danny är idag sambo med sin två år äldre flickvän Janna Gränesjö, 27, som har stått vid flickfavoritens sida sedan gymnasietiden, och även synts i kulisserna vid evenemang som Idol, Let's Dance, Melodifestivalen och Allsång på Skansen.
 

True Talent visas under tisdagen på TV3 klockan 20.00.