1 av 7
- Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX
2 av 7
- Foto: TV3
3 av 7
- Foto: TV3
4 av 7
- Foto: TV3
5 av 7
- Foto: TV3
6 av 7
- Foto: TV3
7 av 7
- Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Dannys ex-tjej med i True Talent

I tisdagens True Talent återser sångcoachen Danny Saucedo en kär gammal vän.


Struntar i looken

True Talent sänds, med start tisdagen den 23 augusti klockan 20.00, på Tv3 och leds av programledaren Ola Selmén.

Programmet är ungefär som Idol, men utan en jury som bara väljer ut 18-åriga sexiga brunetter med söta leenden eller bildsköna pojkbandskillar.

I True Talent spelar nämligen inte utseendet någon roll. Jo, vi vet - det låter helt vansinnigt. Men ett finger, tolv tår eller hår som Susan Boyle spelar ingen roll. Alla är välkomna.

Som sångcoacher ser vi artisterna Tommy Körberg, Danny Saucedo och Pernilla Andersson, och som jury sitter tre stora publikgrupper som tillsammans representerar svenska folket.

Under tisdagens True Talent får tittarna stifta bekantskap med ett ny talang, då 27-åriga Emelie Irewald dyker upp på tävlingens scen.

Men Emelie är inte nytt ansikte för samtliga inbladade. Snart visar det sig att sångcoachen Danny Saucedo, 25, har ett förflutet med den vackra brunetten.

– Vi känner varandra väldigt bra. Emelie och jag är gamla goda vänner. Vi gick i skolan och gymnasiet tillsammans, och under skoltiden så var vi tillsammans.

– Hon är min gamla, gamla, gamla, gamla flickvän, berättar Danny i programmet.

"Bort med tassarna"

Emelie har valts ut av Tommy Körberg för att coachas under hösten, men måste först ta sig förbi och bli godkänd av samtliga jurygrupper.

När Tommy presenterar sin elev för coachkollegorna Danny och Pernilla Andersson får han ett varningens finger från den unge artisten.

– Bort med tassarna, gubbe, förklarar Danny med glimten i ögat men ett uns allvar i sin min.

Är sambo

Danny är idag sambo med sin två år äldre flickvän Janna Gränesjö, 27, som har stått vid flickfavoritens sida sedan gymnasietiden, och även synts i kulisserna vid evenemang som Idol, Let's Dance, Melodifestivalen och Allsång på Skansen.
 

True Talent visas under tisdagen på TV3 klockan 20.00.

/
/
/
/
/
/
TV3
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.