Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lindsay bjöd ut Chris Brown på twitter - blev dissad

- 31/08/2011, 10:50 -
1 av 4

All over press

2 av 4

All over press

3 av 4

All over press

4 av 4

All over press

Efter att Lindsay Lohan sett Chris Brown live bestämde hon sig för att de två borde träffas. Men Chris Brown var inte det minsta intresserad.

Chris Brown imponerade rejält på publiken med hans uppträdande under söndagens MTV-gala, och inte minst på Lindsay Lohan. Skandalstjärnan blev till och med så impad att hon bjöd ut Chris direkt över Twitter.

"Vill du träffas?", twittrade stjärnan direkt till honom. Men trots att Chris faktiskt tog sig tid att retweeta Lindsays meddelande har hon ännu inte fått något svar alls.

Men frågan är om stjärnorna ändå inte skulle ha gått bra ihop på en dejt med tanke på deras tidigare upptåg. Lindsay som i början på sommaren varit fånge i sitt eget hem på grund av en husarrest, avtjänar just nu samhällstjänst. Det medan Chris just nu har tre år kvar på sin villkorliga dom och redan har gjort 180 dagar av samhällstjäns efter att han misshandlat sin före detta flickvän Rihanna.

Alltid bra att ha något gemensamt.