1 av 5
2 av 5
- Foto: All over press
3 av 5
- Foto: All over press
4 av 5
- Foto: All over press
5 av 5
- Foto: All over press

Hollywoodresumén - Gravid stjärna och eftertraktad sexvideo

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Ingen kan väl ha missat Beyoncés hemlighet som hon avslöjade under förra helgens MTV-gala. Japp, äntligen hände det. Barnet beräknas ploppa ut i februari och blir hennes och makens Jay-Z:s första. Just for the record, hade det inte varit fantastiskt roligt om ungen blir totalt talanglös och allmänt jävla tråkig. Alltså hemskt intetsägande. För övrigt slog Beyoncé, med sitt besked, rekord på Twitter. Du kan läsa mer om det här.

Lindsay Lohan åkte på en diss när hon bjöd ut Chris Brown över Twitter. Det var efter att hon sett honom uppträda som hon slängde iväg frågan öppet via sin mikroblogg. Chris tog sig tid att retweeta, men skandalstjärnan Lindsay fick inget svar. Ooops. De kan ju alltid dejta i fängelset, de lär ju båda hamna där så småningom.

Veckans roligaste

Prins Harry står för den här veckans absolut roligaste klipp. Eller står, han ramlar rättare sagt för den här placeringen. Man skulle kunna nöja sig med hur han dansar i det här klippet, men det är helt enkelt det som händer när han gör det som är hysteriskt kul. Du måste se det. Mycket trevligare än stela uppställda bilder på kungligheter i frack.

Madonna är Madonna och på hennes toalett får ingen gå. Nej inte ens hennes barn eller pojkvän. Det är strikt förbjudet, de får helt enkelt gå någon annastans. Där vill hon sitta och "tänka" själv.

Veckans småsnack

Alexander Skarsgård bits inte. Nej inte ens på begäran. Det är i en intervju med BlackBook Magazine som den svenska hunken och tevevampyren berättar att han inte förstår fansen som vill att han ska bita dem. Och nu pratar vi inte bara 13-åringar, det är tydligen även vuxna (uppenbarligen med mindre vett, men ändå) som ber om detta.

Lady Gaga dök upp som sitt manliga alter ego Joe Calderone på söndagens MTV Music Movie Awards. En karaktär som först sågs i ett modeuppslag i en fashionabel tidning och som vi nu får se allt mer ofta i verkligheten. Bland annat i videon till låten "Yoü and I", där Lady Gaga på så vis lyckas hångla med sig själv. "Han" har alltid en cigarett bakom örat, slapp t-shirt och är faktiskt helt ärligt ganska snygg. Nä, skämta. Men bläddra vidare i bildspelet ovan och tyck till själv.

En hemlig köpare är ute efter Kim Kardashians sexvideo och har lagt ett bud för att helt ta bort den helt och hållet från nätet. Enligt TMZ har köparen inga planer på att distribuera det för egen vinning utan vill helt enkelt att det inte ska gå att få tag på. Vem kan det vara? Kim...någon? Hon stämde ju trots allt företaget som gjorde videon offentlig för ett par år sedan och hon har definitivt pengarna.

Veckans nej tack

Kim Kardashian har gjort en till video, denna gång för musik och inget olydigt, den var dock för dålig för att sändas. Lite för mycket rosa lacktrosor, rullande och svettiga scener. Tyvärr läckte den ut ändå så nu måste ni plåga er med att titta på det här.

Pojkbanden Backstreet Boys och New Kids On The Block släppte i veckan ett nytt gemensamt album. En platta som hade all potential att bli ett mysigt samlingsalbum men som inte var något annat än en katastrof enligt Nyheter24:s Emma Malmlöf. Läs recensionen här.

/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.