1 av 5
- Foto: All over press
2 av 5
- Foto: All over press
3 av 5
- Foto: All over press
4 av 5
- Foto: All over press
5 av 5
- Foto: All over press

Hollywoodresumén - Ny karriär och botox

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

En inkräktare smet i veckan in i Celine Dions hus, men det var ingen vanlig inbrottstjyv, han tog nämligen ingenting. Istället öppnade han frysen och försåg sig själv med lite efterrätt, tappade upp ett varmt bad och njöt av sin stund innan han greps. När polisen kom ska han ha frågat vad de gjorde i huset.

Veckans nya par

Skönheten Eva Mendes verkar ha funnit kärleken i skådisen Ryan Gosling. Enligt källor sågs de hålla hand och kyssas på Disnleyland i Kalifornien. Tillsammans spelar de i filmen The Place Beyond the Pines. Det hela ska ha varit en vänskap som sedan blommade upp i en romans. Skönt för Eva som haft ett par problemfyllda år bakom sig med missbruk.

Veckans småsnack

Lindsay Lohans lillasyster Ali Lohan går i sin förstnämnda systers fotspår. Med hjälp av botox och fillers sägs hon ha skulpterat om sitt ansikte för att bli modell. 17-åringen har precis skrivit kontrakt med en stor agentur och har dessutom gått ner mycket i vikt.

Charlie Sheen har fått en ny stor filmroll, denna gång som en helt ny ”Charlie”. Den före detta 2 and a half Men-skådisen kommer att synas i biofilmen A Glimpse Inside the Mind of Charlie Swan III. I den spelar han en grafisk designer som har det tufft efter ett uppbrott med sin partner. Det gör han vid sidan av spin-of serien baserad på filmen Anger Management.

När skådisen Reese Witherspoon tog din vanliga joggintur i onsdags blev hon påkörd av en bil och därefter förd till sjukhus. Hon klarade sig utan allvaliga skador och fick vila upp hemma. Föraren som kört på stjärnan ska ha varit en 84-årig kvinna men Reese har valt att inte gå vidare med olyckan.

Veckans nej tack

Paris Hilton är verkligen en mångsysslare. Designer, slösare, teve-stjärna, bästa vän, författare och filmstjärna är bara några av de roller hon antagit genom åren. Nu har hon dock givit sig på något helt annat – nämligen att bli DJ. Hon har rest världen runt och fått tips och råd från bland annat jättarna Afrojack och Deadmau5. Enligt TMZ kommer vi snart få se henne på scen tillsammans med Deadmau5 eftersom hon siktar på att bli drottningen av house med sin nya karriär. Någon som kommer ihåg hennes tidigare musiksatsning "Stars are blind"? Förhoppningsvis inte...

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Nästa artikel
Hollywoodresumén
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

idag 11:45
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.