1 av 2
- Foto: Peter Kramer/AP/Scanpix
2 av 2
- Foto: Evan Agostini/AP/Scanpix

Charlie Sheen: "Jag trodde de skulle ta tillbaka mig"

Skådespelaren talade i går ut om sitt skandalår och om sparken från Two and a half men.– Jag hade också sparkat mig om jag var dem, sade han i The Tonight Show.


Den skandalomsusade skådespelaren Charlie Sheen hade under gårdagen en bekännelsestund i amerikansk tv. Först gästade han NBC's Today Show där han berättade att han var lugnare nu och att han hela tiden trodde att han skulle få komma tillbaka till succéserien Two and a half men. Senare under kvällen erkände Sheen hos Jay Leno att han varit utom kontroll den senaste tiden.

– Jag trodde under min turné att det fanns en chans att komma tillbaka till serien, sade han till NBC och fortsatte:

– Jag tänkte att "de aldrig kan göra det här utan mig", jag menar, kom igen, serien handlar om den här killen.

Sheen kan inte riktigt förklara vad som hände under våren när han blev sparkad från tv-serien och påbörjade en närmast manisk rond av medieframträdanden.

– Jag sa några saker som fick spridning över hela världen och jag kunde aldrig släcka elden, jag var tvungen att fortsätta mata den, sade Sheen.

Skådespelaren beskriver upplevelsen som att bli skjuten ur en kanon in i en annan kanon och bli utskjuten igen. Men trots att skådespelaren fick sparken är han inte arg på skaparna bakom serien.

– Jag hade sparkat mig själv om jag var dem, skrattade Sheen men påpekade även att han inte hade gjort det på samma sätt.

Sheen verkar ha fått ordning på sitt liv och säger att han bara vill ställa allt till rätta i fortsättningen. Och inför nypremiären av Two and a half med Ashton Kutcher i Sheens gamla roll finns inga upprörda känslor. Sheen är till och med uppspelt inför seriestarten.

– Jag tror att han kommer att bli perfekt. Han har karisma. Jag är riktigt nyfiken på vad de kommer att göra med mig. Hatten av om de lyckas klara det bra, sade Sheen.

Samtidigt som Two and a half men har nypremiär sänds den beryktade roasten av Charlie Sheen. En upplevelse som blev värre än han väntat sig.

– Jag tänkte att det bara är ord. Men det var inte bara ord, de bets, sade Sheen.

/
/
/
/
/
/
USA
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.