Tisdag 28 Sep
Stockholm

Sheens offentliga ursäkt: "Vill lätta mitt samvete"

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Efter det senaste året av pajkastning, skandaler och förlorade jobb - Charlie Sheen ber om ursäkt till sina gamla kollegor under Emmy Award.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Sheens skandaler:

- Knarkfester
- Bodde med porrstjärnor som han kallade "gudinnor"
- Tog strypgrepp på porrstjärna
- Hotade stämma 2 and a Half Men-skaparen Chuck Lorre.
- Sa att han inte var från den här planeten och att han hade tigerblod

HOLLYWOOD: Det var säkert många som höll andan när Charlie Sheen, 46, på söndagen stegade upp på Emmy Awards scen för att dela ut pris. Skandalmakaren delade under ett överraskningsmoment ut pris för bästa skådespelare i kategorin komediserier. Samma kategori som han tidigare år själv blivit nominerad i flera gånger.

Men innan han presenterade vinnaren Jim Parsons passade han på att be om ursäkt till Two and a Half Men - serien som sparkade honom tidigare i år.

– Jag vill ta lite tid att lätta mitt samvete och säga några ord till alla här från Two and a Half Men. Från djupet av mitt hjärta, jag önskar er inget annat än det allra bästa inför den kommande säsongen. Vi har tillbringat åtta underbara år tillsammans och jag vet att ni kommer fortsätta att göra fantastisk teve, sa Charlie.

Charlie VS Ashton

I kväll sänds det första avsnittet på den nya säsongen av 2 and a Half Men, med Ashton Kutcher som Charlies ersättare, i USA. På samma sändingstid sänds även den omtalade roasten av Charlie Sheen.

Satt det inte lite väl långt inne Charlie? Se klippet här:

Kommentera
Kopiera länk
Dela