1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Sheens offentliga ursäkt: "Vill lätta mitt samvete"

Efter det senaste året av pajkastning, skandaler och förlorade jobb - Charlie Sheen ber om ursäkt till sina gamla kollegor under Emmy Award.


Sheens skandaler:

- Knarkfester
- Bodde med porrstjärnor som han kallade "gudinnor"
- Tog strypgrepp på porrstjärna
- Hotade stämma 2 and a Half Men-skaparen Chuck Lorre.
- Sa att han inte var från den här planeten och att han hade tigerblod

HOLLYWOOD: Det var säkert många som höll andan när Charlie Sheen, 46, på söndagen stegade upp på Emmy Awards scen för att dela ut pris. Skandalmakaren delade under ett överraskningsmoment ut pris för bästa skådespelare i kategorin komediserier. Samma kategori som han tidigare år själv blivit nominerad i flera gånger.

Men innan han presenterade vinnaren Jim Parsons passade han på att be om ursäkt till Two and a Half Men - serien som sparkade honom tidigare i år.

– Jag vill ta lite tid att lätta mitt samvete och säga några ord till alla här från Two and a Half Men. Från djupet av mitt hjärta, jag önskar er inget annat än det allra bästa inför den kommande säsongen. Vi har tillbringat åtta underbara år tillsammans och jag vet att ni kommer fortsätta att göra fantastisk teve, sa Charlie.

Charlie VS Ashton

I kväll sänds det första avsnittet på den nya säsongen av 2 and a Half Men, med Ashton Kutcher som Charlies ersättare, i USA. På samma sändingstid sänds även den omtalade roasten av Charlie Sheen.

Satt det inte lite väl långt inne Charlie? Se klippet här:

/
/
/
/
tal
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.