1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Gravid Beyoncé sadlar om - "Vill starta pojkband"

Magen växer och Beyoncé är gladare än någonsin. Nu vill hon göra mer än att bara stå på scen.


Mer om Beyoncé

Beyoncé har precis släppt de första plageen ur sin egen kollektion som hon säger att hon bär även trots att det inte är gravidkläder. Hon kommer snart även att lansera en ny parfym.

HOLLYWOOD: Beyoncé Knowles, 30, är känd för att vara en självsäker kvinna, i och med sin graviditet strålar hon mer än någonsin.

– Det är den mest kraftfulla skapelsen att kunna ha ett liv som växer inuti dig. Det finns ingen större gåva, inget mer att ge, berättade stjärnan för Associated Press under en intervju på torsdagen.

Vill producera

Men det är inte bara förldrarskapet som Beyoncé nu satsar på, den egna musiken får stå en aning i skymundan när hon tar sig an nya utmaningar.

– Jag startar mitt företag nu, mitt eget märke. Jag vill skapa ett pojkband. Jag vill fortsätta att producera och göra dokumentärer och musikvideos. Jag vill även börja regissera andra artister, säger stjärnan som förväntas föda sitt och Jay Z:s första barn i februari.

Men att lägga karriären helt på hyllan är det inte tal om.

– Jag kommer säkert ta med mig barnet överallt. Jag kommer definitivt att göra uppoffringar men jag hoppas kunna ta med mig min lilla, erkänner hon.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.