- Foto: ALL OVER PRESS/Kollage

Knark, mordhot & sexvideo

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Det har varit mycket snack om hurvida Tupacs sexvideo som avslöjades i veckan ska säljas eller ej. Nu hotas det med stämning mot de som vill sälja. Frågan är, vill man verkligen se Tupac föra en kvinna mot sitt kön på under en fest och sedan höra honom rappa medan hon är där nere, och gör sitt.

Courtney Love är en aning labil i sina uttlande i ett kommande nummer av Vanity Fair - en tidning i vilken hon menar att om hennes exman Kurt Cobain återuppstår så skulle hon först ligga med honom igen - och sedan döda honom.

Michael Jacksons sovrum var mer ett apotek med ofantliga mänger receptbelagd och narkotikaklassade preparat. Se bilderna här.

Veckans uppbrott

Blake Lively och Leonardo DiCaprio sa tack och hej till varandra i veckan. Det efter ett halvår tillsammans, en hel förmögenhet spenderad på presenter och några romantiska semestrar. X antal tusen dollar senare fortsätter nu det forna paret med sina liv separat.

Veckans småsnack

Rihanna såg ovanligt vit och blond ut på omslaget av Vogue i veckan. Provocerande eller nyskapande, meningarna går i sär. Det verkar dock vara en trend, på Beyoncés hemsida finns just nu en bildserie där Bey visar upp en betyligt ljusare hy än vanligt. Även hon bär en blond peruk.

Justin Bieber skapde åter igen nya trender på Twitter efter att han blivit mordhotad inför en konsert i Peru. Hundra tusentals fans uppmanade, eller snararare bönade och bad, stjärnan att inte genomföra konserten som går av stapeln den 17 oktober.

Kanye West har haft ideér till sin modeshow i över sju år, i veckan var det äntligen dags. Paris skulle tas med storm - och så blev den totalsågad av flera stora kritiker. Det var inte snälla ord, om vi säger så.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!