- Foto: ALL OVER PRESS/Montage

Dödshot, viktras & otrohet

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Demi Moore har bestämt sig, hon ska lappa ihop äktenskapet med sin påstått otrogne man Ashton Kutcher. Vigselringen sitter kvar på fingret, om än väldigt snett då stjärnan gått ner otroligt mycket i vikt. Se skräckbilderna här.

Att kalla påven för nazist kan ge en del reaktioner. Det lärde sig skådespelaren Susan Sarandon i veckan.

Britney Spears släppte i veckan videon till låten Criminal där hon hånglar loss med sin pojkvän Jason Trawick och duschar naken. Se den här.

Pojkbandet som gav oss låtar som Flying Without Wings, If I Let You Go och I lay My Love on You meddelade i veckan att de, efter 14 år, skulle splittras. Westlife-eran är över och kanske lämnar de plats för NKOTBSB (den pinsamma sammansättningen av New Kids On The Block och Backstreet boys) som bland annat kommer till Malmö våren 2012.

Veckans uppbrott

Enligt källor går Kim Kardashian a.k.a. Catface och hennes man Kris Humphries mot en säker skilsmässa. Kris ska ha träffat sitt ex, hållt någon blondin i handen och festat på mindre lämpligt vis. Dessutom twittrade en någon random tjej från en klubb att hon just givit Kris en lapdance, bad om ursäkt till Kim men nämnde även att det var den bästa kvällen i hennes liv.

Veckans småsnack

Justin Bieber hånglar loss i sin nya låt Mistletoe med julstämning, men det är inte flickvännen Selena Gomez som får lite kärlek av världsstjärnan. Se videon här.

Shia LeBouf, känd från traktorfilmerna Transformers och för att ha legat med Megan Fox, hamnade i lite slagsmål. Det hela fångades på film och du ser det här.

Popsensationen Justin Biebers flickvännen Selena Gomez har dödshotats av en stalker. Den 46-åriga mannen talade om för sin psykolog att han planerade att mörda stjärnan. Han sa även ha talat om det hela med Gud, enligt honom själv.

Scarlett Johansson kunde få rollen som Lisbeth Salander i den amerikanska versionen av Stieg Larssons skapelse. Hon ska ha gjort en fantastisk audition, men efter en mindre utläggning fick hon som bekant inte rollen. Varför? Hon var för sexig. Skaparna trodde att tittarna skulle bli för distraherade av skönheten om hon spelade i The Girl With The Dragon Tattoo.

– Grejen med Scarlett är att man bara väntar på att hon ska ta av sig kläderna, sa regissören David Fincher enligt Wenn.

Veckans bonus

Hollywoods hetaste vandringspokaler. Spana in kändisvärldens hetaste ungkarlar.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.