1 av 4
- Foto: Chris Pizzello/AP/Scanpix
2 av 4
- Foto: Här är romflaskan som fått namnet "Ron de Jeremy".
3 av 4
- Foto: All Over Press.
4 av 4
- Foto: All Over Press

Porrkungens svenskbesök: "Raggade på nattklubb"

Porrstjärnan Ron Jeremy gillar Sverige. Tidigare har han festat med sin svenske vän Jonas Hallberg, aktuell i Top Model. Nu besökte Ron i stället nattklubben Pure vid Stureplan.


Ron Jeremy

Har medverkat i 1750 p-rullar.  År 2007 släpptes Rons självbiografi The Hardest (Working) Man in Showbiz.  Är nu aktuell med sin nya rom som han gjorde reklam för på nattklubben Pure i Stockholm.

Porrkungen Ron Jeremy har precis varit aktuell i Sverige för att presentera och lansera sin rom med namnet "Ron de Jeremy".

Ron Jeremy innehar det prestigefyllda världsrekordet i antal inspelade porrfilmer. Inte mindre än 1750 p-rullar har sett dagens ljus med Ron i huvudrollen. Själv påstår han sig dessutom ha haft sexuellt umgänge med 10 000 kvinnor.

I Sverige gjorde han intervjuer och reklaminspelningar, för att sedan anlända med två svenska glamourmodeller till nattklubben Pure.

Den kända porrstjärnan ska ha hållit en kort presentation på klubben för att sedan ha festat tillsammans med de festglada besökarna.

Spelade munspel och keybord

När Ron Jeremy kom till Pure blev han direkt omringad av gäster som ville fotograferas tillsammans med honom.

- Alla ville fram och ta kort med honom och han var väldigt tillmötesgående. Han höll ett seminarium och spelade munspel och keybord, säger Behrang Eslami, nattklubbschef på Pure.

Raggade han något på Pure?

- Ja det gjorde han definitivt.

Kommer han tillbaka till Pure och kommer ni att börja servera rommen?

- Ja, absolut, säger Behrang Eslami.

"Har goda minnen från Sverige"

Det var tänkt att Ron Jeremys besök i Sverige skulle ske tidigare, men då han fått familjeproblem var han tvungen att skjuta på besöket.

Ron Jeremy trivs dock bra i Sverige och hälsade i ett uttalande innan vistelsen att han hade bra erfarenheter härifrån.

- Jag har goda minnen från Sverige. Reklamfilmen spelades in i Stockholm och en massa folk kommer ihåg mig från Fredrik och Filips show, säger Ron Jeremy i ett uttalande hos Herida Aurum.

"Rolig snubbe"

Kanske är det kändisstylisten Jonas Hallbergs förtjänst att porrkungen har fått upp ögonen för Sverige.

De båda två möttes under en reklamfotografering i Sverige, och umgås nu i deras gemensamma hemvist Hollywood.

– Vi fick ganska bra kontakt och jag tycker att han är en rolig snubbe, berättar Jonas Hallberg, i programmet Superstylisten Jonas.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!