- Foto: Montage

Gråt, utvik och kollaps

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Jennifer Lopez hade en mycket sentimental stund under en av sina konserter. Flera killar som liknade hennes ex gjorde entré på scenen och Lopez, som precis skiljt sig från Marc Anthony, grät öppet medan hon sjöng "If you had my love".

Lindsay Lohan gör inga billiga utvik, närmare sex miljoner kronor tog hon för att plåtas för Playboy. Tidigare har hon nästan enbart tagit bra betalt för att göra reklam för nästintill okända företag.

Veckans uppbrott

Bono bryter upp från sitt band U2 - han vill helt enkelt ta en paus och tillbringa mer tid med familjen. Hur lång paus sångaren tar vill han inte säga, men en sak är säker. När U2 kommer att jobba igen beror helt på Bono.

Veckans småsnack

Steven Tyler kollapsade i duschen och slog ut några tänder i fallet, något som gjorde att Aerosmith fick ställa in sin konsert för kvällen i Paraguay. Nästa dag stod dock Tyler på scen med en blåtira.

Madonnas storebror uppger att han bor under en bro, och att han gång på gång frågar sig varför hans syster tjänar multum medan han själv måste panta burkar. Till Daily Mail säger brodern att han bott under bron i ett och ett halvt år.

Steven Spielberg har bekräftat för Empire Magazine att han arbetar med Jurassic Park 4.

Sean Penn kommer att regissera Robert De Niro i den nya filmen The Comedian.

John Mayer tvingades till operation efter att hans röst var på god väg att bli helt förstörd. Nu måste hjärtekrossaren vara tyst i en månad eller mer.

Många kändisar visade sitt medlidande för offren i Turkiet. Bland annat Rihanna och Slash.

Veckans bonus

Hollywood-skådisen Robert Pattinson är just nu på besök i Stockholm och i veckan festade han på en krog i Stockholm. Läs Nyheter24:s exklusiva uppgifter om kvällen här.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.