- Foto: All over press/Montage

Viktchock, gala och supermodeller

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Michael Jacksons läkare Conrad Murray dömdes i början av veckan för vållande till popstjärnans död. Det efter att han givit Jackson för många doser Propofol. Om några veckor kommer den slutgiltiga domen men läkaren riskerar upp till fyra års fängelse.

Att 17-åriga popsensationen Justin Bieber skulle vara barn till "det galna fanet" Mariah Yeaters bebis har diskuterats flitigt under veckan som gått. I en intervju med CNN berättar den unga kvinnans två manliga advokater om att det finns bevis för att Bieber faktiskt är pappa.

Veckans uppbrott

Veckans uppbrott eller mellan 2 and A Half Men-stjärnan Ashton Kutcher och hans Twitter. Efter det fatala misstaget att ge sitt stöd till en man som är misstänkt för att ha blundat för sexuella övergrepp, via twitter, tar Kutcher en paus. Det hela var ett misstag enligt stjärnan själv, så kan det gå.

Veckans småsnack

Mariah Carey gick upp så mycket i vikt under sin graviditet att hon blev äcklad av sin egen kropp. Hon blev till och med så obekväm att hon vägrade låta sin man se henne - utana att hon täckte för kroppen. Ja, hon badade till och med med en handduk för att skyla sig.

I veckan gick den stora modeshowen Victoria's Secret av stapeln, modellen Miranda Kerr avslöjade sina hemligheter för att få den världsberömda kroppen innan visning. Och det är en stenhård diet.

MTV EMA gick av stapeln förra söndagen, ledd av 19-åriga Selena Gomez. Det var Lady Gaga som, inte helt oväntat, blev kvällens stora stjärna.

De två chica systrarna Mary-Kate och Ashley Olsen har blivit utnämna till årets bäst klädda systrar av modejätten Vogue. Visst är de snyggt klädda, men hur många kända systrar kan det finnas att tävla med. De har närmast patent på att vara fashionabla systrar kan man tycka.

En av Madonnas nya låtar, Give Me All Your Love, har tyvärr läckt ut. Tråkigt värre för stjärnan men vad är det för vits med att läcka den, vi kan redan gissa oss till hur den kommer att låta. Förmodligen precis som alla andra låtar Madonna släppt de senaste tre åren. det hela blev i varje fall ett mycket omtalat ämne på Twitter världen över.

Veckans bonus

Kim Kardashian
bröt sitt äktenskap efter 72 dagar. Läs dokumentet om hennes kärleksförbannelse, misshandel och tidigare relationer här.

Sugen på att se bilderna från årets Victoria's Secret Fashion Show? Här har du ett helt bildspel fyllt med gnistrande underkläder och slanka kroppar.

/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.