- Foto: FAKSIMIL, TMZ.com

Skolan erkänner porrstjärnans vikariat

Skolan som först förnekade att porrstjärnan Sasha Grey skulle ha läst för förstaklassare, har nu bekräftat att skådespelerskan varit där.


Sasha Grey

Sasha Grey är född 14 mars 1988 i staden Gary, Indiana, USA. Hon är en prisbelönt amerikansk porrstjärna och skådespelerska. Hon startade sin professionella karriär inom pornografin år 2006 - precis efter att hon fyllt 18 år.

I januari 2007 vann Grey flera priser på porrbranschens egna gala, AVN Adult video awards. 2008 vann hon AVN:s pris Årets bästa kvinnliga porraktris. 2010 fick dock Sasha Grey en roll som sig själv i succéserien Entourage, där hon spelar huvudkaraktären Vincent Chases flickvän. Efter ytterligare några mindre filmroller meddelade Grey år 2011 att hon slutar med porren.

Nyheter24 har tidigare rapporterat om grundskolan Emerson i Los Angeles, som bjöd in porrstjärnan Sasha Grey att läsa för grundskolebarn. Skolan har tidigare förnekat att skådespelerskan varit där men bekräftar nu Greys närvaro.

Kommer ändra sina rutiner

Skolan säger att de trodde att hon var en ”vanlig” skådespelerska och hade ingen aning om att Grey vunnit pris för bästa analsexscen vid porrfilmsgalan AVN. Enligt TMZ hade skolan använt sig av en utomstående samordnare som sagt att Greys främsta merit var hennes roll i Entourage. I framtiden kommer skolan ändra sina rutiner för att se till att detta inte händer igen.

"Tror på framtiden för våra barn"

Porrstjärnan själv säger att hon kommer fortsätta att delta i liknande projekt, trots sitt kontroversiella förflutna.

– Jag tror på framtiden för våra barn och jag kommer aktivt att delta och stödja utbildningsfokuserade initiativ, säger Grey i ett uttalande.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!