Johnny Depp under premiären i Paris för filmen "The Rum Diary"
1 av 2
Johnny Depp under premiären i Paris för filmen "The Rum Diary" - Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: AP Photo/David Zalubowski

Johnny Depp vill begravas i whisky

När Johnny Depp dör vill han begravas i en whiskytunna som de sörjande kan dricka ur.


Johnny och Keith

I Pirates of the Caribbean spelar Keith Richards pappa åt Johnny Depps rollfigur, kapten Jack Sparrow. Men Johnny och Keith har känt varandra i över 15 år.

– Deras vänskap bygger på en ömsesidig respekt för musik, konst - och supa, säger en källa till National Enquirer.

När Johnny Depp kastar in handuken vill han, inspirerad av gonzo-journalisten och framlidne vännen Hunter S Thompson, bjuda på en spektakulär begravning.

- Jag kanske skulle begravas i en whiskytunna och så skulle alla kunna få smaka, berättade stjärnan för den tyska tidningen TV Movie.

Depp är aktuell med filmatiseringen av Thompsons bok The Rum Diary” och verkar vilja efterlikna förebilden ända in i döden. Efter Thompsons självmord 2005 var det nämligen Depp som finansierade och organiserade Thompsons begravning så att den skulle bli precis så som han önskat.

Sköt askan från torn

Under den spektakulära begravningen sköts författarens aska från ett 47 meter högt torn designat som en hand knuten runt en kaktusblomma (Gonzo-journalistikens symbol) samtidigt som Norman Greenbaums "Spirit in the Sky" och Bob Dylans  "Mr. Tambourine Man” spelades i bakgrunden. Det hela ackompanjerades av röda, vita, blåa och gröna fyrverkerier.

 

Se trailern för "The Rum Diary":

/
/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!