1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All Over Press
Bieber kan inte andas ut än.
3 av 3
Bieber kan inte andas ut än. - Foto: All Over Press

Bieber och "mamman" i hemlig uppgörelse

Justin Bieber kan inte andas ut än. Mariah Yeater har anlitat ett nytt team med advokater som nu gör allt för att den kanadensiska popstjärnan ska ta sitt ansvar.


Hävdade att de hade haft sex backstage

– Han började ta på mig och sa åtskilliga gånger att han ville "knulla skiten ur mig". Jag bad honom då sätta på en kondom, men han ville inte, har Mariah Yeater tidigare sagt om den påstådda sexakten.

Yeaters advokater har tidigare sagt att anledningen till att deras klient varit så frikostig med detaljerna om sexakten var för att de ville ha trovärdiga bevis för att bevisa att det verkligen hänt.

Igår kunde Nyheter24 berätta att Mariah Yeater , som hävdat att Justin Bieber är pappa till hennes son, hade dragit tillbaka sin stämning. Men än är inte cirkusen över. Yeaters förra advokater lämnade sin klient men nu finns det ett nytt team vid 20-åringens sida. Och nu är målet att de båda parterna ska komma överens i en privat uppgörelse.   

Har tagit emot dödshot

Till Radaronline säger Yeaters nya advokat, Jeffrey Living, att hans klient tagit emot dödshot och att han förbjudit Yeater att ge några intervjuer. Dessutom påstår Living att de är i förhandlingar med Biebers stab angående ett DNA-test.

– När testet väl är genomfört så är mitt mål att resultatet ska hållas hemligt, säger advokaten.

Bieber hotar med stämning

Under tiden planerar Lag Bieber att stämma Yeater och hennes advokater för förtal men det är inget som skrämmer Jeffrey Living.

– Det är bara ett exempel på en kändis som vill köra med folk.

Men källor till TMZ säger att det inte förekommer några som helst förhandlingar parterna emellan. Fortsättning lär följa.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!