1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All over press

Från drömpar till ett äktenskap i spillror

DOKUMENT. Otrohet, hotellsex, nekande och yngre tjejer. Efter sex år som gifta skiljer sig Demi Moore och Ashton Kutcher.


Demi lämnar Ashton

Förhållandet mellan Demi Moore, 49, och Ashton Kutcher, 33, är över. På torsdagen förra veckan meddelade Moore att hon skiljer sig från skandalstjärnan Kutcher - efter sex år som gifta.

Läs mer här.

Det är den 24 september 2005 och en stor dag för Demi Moore och Ashton Kutcher, som ska gifta sig i det gemensamma hemmet i Los Angeles. Det blir Ashtons första äktenskap, Demis tredje.

Exakt sex år senare firar paret sin sjätte bröllopsdag - isär. Ashton festar på nattklubben Fluxx i San Diego och Demi är inte på långa vägar i närheten. Det dyker upp en ung blondin vid namn Sara Leal och tillsammans tar de in på Hard Rock Hotel, hissen stannar på tolfte våningen och dörren till sviten öppnas. Innan den unga blondinen får gå in tvingas hon, enligt uppgifter, att lämna ifrån sig sin mobil till livvakten som står utanför.

Avslöjad

Helgen är slut och vardagen återvänder, Demis och Ashtons bröllopsdag har passerat. Då kommer chocken. I ett öppet brev till sajten TheDity avslöjar en vän till Sara Leal vad som hänt under helgen.

– Jag är en kvinna som är vän med Sara Leal, kanske inte efter detta dock. Jag spyr på vad som hände i fredags natt. Som de flesta så älskar jag Ashton Kutcher och Demi Moore, fram till att Ashton knullade min vän Sara Leal klockan fyra på morgonen. I stort sett lördag morgon, skriver väninnan.

Så småningom berättar även Sara sin historia för pressen.

- När han tappade sin handduk tog jag av min badrock och så hade vi sex. Han var bra. Det var inget konstigt eller perverst, men vi använde inte kondom, berättar Sara för Us Weekly.

Semester tillsammans och Twitter

Efter den påstådda otroheten i slutet på sommaren åker det numera forna paret på resor, campar i skogen - men Demi vägrar att kommentera spekulationerna och anklagelserna. På Twitter kan man läsa mellan raderna då Demi publicerar en bild på sitt sorgsna ansikte med texten "Jag ser rakt igenom dig", men i övrigt är det tyst.

Kutcher avreagerar sig däremot på sin mikroblogg dagarna efter avslöjandet.

- När du ANTAR att du vet något om det du inte vet någonting om, gör du både dig själv och mig till åtlöje, twittrade han. Men någon ren dementi uteblir.

Hänt förut

Det är inte första gången Kutcher anklagas för att vara otrogen mot sin fru. Redan ett år tidigare florerade rykten gällande att stjärnan hånglat med en annan blondin på krogen. Därefter ska han legat med, den då 21-åriga, Brittney Jones. Enligt henne träffades de under en bowlingkväll som Ashton hade med Demi och hennes dotter Rumer.

Brittany säger själv att hon skrev ner sitt nummer på en servett och gav den sedan till Ashton som inte långt efter skickade flirtiga sms. Det ena ledde till det andra och enligt Brittany hade de en tid därefter sex på soffan hemma hos Demi och Kutcher.

Skilsmässa

Till slut kom beskedet - Demi lämnar Ashton. På twitter skriver Ashton att han alltid kommer att värdesätta tiden med Demi.

– Som kvinna, mamma och fru har jag vissa värderingar och löften som jag håller heligt, och det är i denna anda som jag har valt att gå vidare med mitt liv, säger Demi Moore till Us Weekly den 17 november. Drygt två månader efter den påstådda otroheten.

Nu återstår bara att dela upp förmögenheten - över två miljarder kronor ska delas upp mellan Demi och den nu "2 and a Half Men"-aktuelle Ashton.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

2 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...