- Foto: All over press/Montage

Stämning, fejkgraviditet & katastrofgig

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

I USA kan man, likt ryktet säger, faktiskt bli stämd för lite vad som helst. Det fick Eva Longoria erfara när en besökare på hennes restaurang snubblade och slog sig. Läs motiveringen till kvinnans stämningsansökan här.

6000-7000 personer hade samlats i New York för att se Justin Bieber uppträda med den klassiska julsången. Men det hela blev bara ett enda katastrofalt kaos när flickidolen totalt glömmer bort texten. Se det pinsamma klippet här.

Veckans småsnack

I söndags hölls den stora galan American Music Awards. Är du nyfiken på att spana in bilderna från galan eller se vem som vann? Här har du svaret.

Kim Kardashian och Kris Humphries är ett avslutat kapitel. Fick Kim nog när den dåvarande maken hånade henne för hennes främsta tillgång - sin rumpa? Eller var det när han kallade henne korkad?

Katy Perry är inte gravid, som ryktet säger, nej vad är det som Perry gjort för att se en aning rund ut? Ta reda på det här.

Rihanna är inte bara en framgångsrik artist - nu kan hon även lägga till designer på sitt visitkort. Den unga talangen har designat en kollektion för modejätten Armani, med jeans och underkläder i fokus. Hon kanske kan behöva lite annat att tänka på då hennes video till senaste hitten We Found Love har förbjudits att visas på kväll eller dagtid på grund av innehållet. Rihanna snattar, röker och blir smiskad i videon.

Veckans bonus
Spana in de bortglömda paren som vi gärna hade velat se vara tillsammans fortfarande.

/
/
/
USA
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!