Komplimanger får Kikki många av på Twitter. Fräsch och snygg är de vanligaste. Men trots det lägger hon ner.
1 av 3
Komplimanger får Kikki många av på Twitter. Fräsch och snygg är de vanligaste. Men trots det lägger hon ner. - Foto: Victor Lundberg / SCANPIX
2 av 3
- Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
3 av 3
- Foto: CLAUDIO BRESCIANI/ SCANPIX

Kikki slutar twittra

I år har Kikki Danielsson gjort succé på iTunes och sociala medier. Men nu verkar lyckan ha vänt och Kikki har slutat twittra.


Kikkis kravlista

Sugen på att dejta Kikki Danielsson? Sakta i backarna, det är lite svårare än att bara vilja.

Här är tre av Kikkis krav.

1. Du ska helst vara fransman eller ha ett exotiskt sydamerikanskt ursprung.

– En framtida man får gärna vara från Guatemala eller Paris.

2. Inga kontrollfreaks. Då kan du lägga ner dejtandet. På en gång.

– Den tiden som är kvar av livet vill jag göra det jag vill och vara som jag vill, inte ha någon som bestämmer över mig.

3. Du ska stå ut med att Kikki är kvinnan i centrum. Det bara är så.

– Den som blir tillsammans med en kvinnlig kändis blir bara ett bihang. Han förlorar sin identitet och tröttnar på att vara tvåa jämt.

Pallar du pressen? Skicka kärleksbrev till henne på @KikkiDee - kanske kan hennes twittrande en dag återupptas.

Snabbt gjorde hon succé med sina kvicka och humoristiska små kärlekshälsningar på 140 tecken. Men nu tycks Twitter-kärleken ha svalnat för artisten Kikki Danielsson, 59.

Den 25 november skrev hon till sina 8000 followers:

Jag känner att jag börjar få nog av att va övervakad även på TW.Det har varit mitt andn.hål, men jag måste värna om mitt privatliv.Lev väl!

"Många skriver I love you"

Kikki har tidigare hyllat Twitter och dess användare för att de gett henne tillbaka livslusten. Inte minst efter det uppmärksammade blogginlägget av Jonas Adner, där han uppmanade alla att köpa Kikkis låt "Papaya Coconut" för att göra schlagersångerskan glad. Det blev en enorm iTunes-succé och en stor snackis i sociala medier.

Även den kärlekslivet tycktes blomstra under Kikkis glansdagar på mikrobloggen.

– Jag är ju med på Twitter och flirtar lite med unga killar. Då lever jag upp lite. De vet att jag är äldre än dem, men jag försöker skriva på deras språk. Det har min son lärt mig, har Kikki Danielsson tidigare berättat för Nyheter24.

Inviterna fullständigt rasade in till schlagerstjärnan, som tidigare inte varit främmande inför att hitta sin blivande man på Twitter.

– Det är många som skriver "I love you" och att jag är så fräsch och snygg, sa hon då.

Inställda shower

Efter det har Kikki varit i Mocambique och spelat in en film tillsammans med Sean Banan, och i januari var det tänkt att sångerskan skulle turnera riket runt med sin show "Kikki talar ut". Men enligt uppgifter till Expressen och Aftonbladet har biljetterna sålt så dåligt att den har ställts in.

Nu har hon dessutom slutat med Twitter - eller åtminstone tagit en paus.

– Kikki har mycket just nu med signeringar och dessutom ska hon in i studion nu, det är det enda jag vet, säger Annika Legàth Fagerström, ansvarig för marknadsföringen av Kikkis bok till Nyheter24.

Nyheter24 har försökt nå Kikki Danielsson utan resultat.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!