Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Han satte en kniv mot halsen på mig"

- 08/12/2011, 19:30 -
Daniel Breitholtz var tvungen att leva med livvakt i 18 månader.

Daniel Breitholtz var tvungen att leva med livvakt i 18 månader.

Den före detta "Idol"-jurymedlemmen Daniel Breiholtz berättar i "Schulman Show" om hoten han tvingades utstå under tiden i rampljuset.

Det är i veckans avsnitt av "Schulman Show" som den före detta "Idol"-jurymedlemmen Daniel Breitholtz berättar om tiden i "Idol" och baksidan av att stå i rampljuset.

– Det var en jättekonstig period i mitt liv, jag gick från att vara helt, helt okänd till att varenda människa hade en åsikt om mig, alla jag träffade. Jag hade mycket problem också, jag levde med livvakt under 18 månader. Först fick jag skriftliga dödshot skickade till TV4, efter första året, säger Daniel och fortsätter:

– Sedan kom det en kille och satte en kniv mot halsen på mig i en trappuppgång.

"På fri fot"

Händelsen ska enligt Breitholtz, som under sin tid i "Idol" var känd för att vara hård och bestämd, ha inträffat samma dag som han slutade att ha personligt skydd.

– Det var som var obehagligt var att han sa "vi har varnat dig förut", berättar den just nu "#Adam Live"-aktuelle Daniel, som även berättar att personen fortfarande går på fri fot.