Söndag 20 Jun
Stockholm

Drogproblem, nakenbilder & otrohet

Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood. Foto: Scanpix/AP Photo/Chris Pizzello

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Veckans snackisar

Förra söndagen hade endast omslaget för Lindsay Lohans utvik i Playboy läckt. Den här veckan spred sig nakenbilderna på Lindsay för tidningen likt en löpeld på nätet. Det gjorde att Lohan ställde in sin medverkan i Ellen DeGeneres talskshow - där det var tänkt att hon skulle visa upp bilderna. Vad hon hade att säga om bilderna då hon visar upp i stort sett allt? Att man får bättre självförtroende av det?

Undrar du vem vem som tog hennes plats i programmet? Det blev Michael Jacksons dotter Parisdär hon berättade flera saker om sin barndom. Bland annat att hon tyckte det var löjligt när hon var tvungen att bära mask (för att dölja sitt ansikte) när hon var liten.

Ashton Kutcher och otrohetsdramat är ännu inte över. Nu talar den självutnämnda älskarinnan ut och menar att det inte kom något gott alls från det som hände tidigt en morgon på ett hotellrum mellan henne och Ashton. Trots skilsmässa har Demi Moore fortfarande inte bytt namn på Twitter från "mrskutcher". "Det är inte prioriterat just nu" säger hennes representanter. Och det förstår man, det tar ju så himla lång tid.

Är du ett fan av Charlie Sheen? Då hade du chansen att ringa och småsnacka med stjärnan när han i veckan råkade lägga ut sitt privata telefonnummer på sin Twitter. Frågan är bara om du kommit fram, den före detta "2 and a Half Men"-skådisen uppges ha fått ta emot 1800 sms i minuten.

Veckans uppbrott

I veckan gick Disney-stjärnan Ashley Tisdale och Scott Speer skilda vägar. Här myser de tillsammans i poolen i början av sommaren, förmodligen betydligt lyckligare än nu.

Veckans småsnack

Michael Jacksons personliga doktor Conrad Murray blev nyligen dömd till fyra års fängelse för att ha givit en dödlig dos av preparatet Propofol till kungen av pop. Nu menar Murrays advokat att hans klient behandlas som Hannibal Lecter i fängelset. Ett fall så uppmärksammat att SVT nu sänt en dokumentär miniserie där Murray fått berätta sin del av historien.

Tom Cruise är en påhittig man. När han fyller 50 i sommar planerar han lika många fester som år han fyller. Kanske besöker han Sverige?

Före detta Pussycat Dolls-stjärnan och X-Factor-domaren Nicole Scherzinger avslöjade nyligen att hon under en musikvideo i Mexiko blev stoppad under vapenhot. Det var ett gäng beväpnade gangsters som stannade Nicole och hennes sällskaps bil när de var på väg till en regnskog. Koreografen säger till Star Magazine att de blev chockade men att alla förblev oskadda.

Att Charlie Sheen var illa ute när han fick sparken från succén "2 and a Half Men" var det väl ingen som missade. Men att det var så här illa...? Aj.

Det är andra gången på bara några månader som popsnöret Justin Bieber blir stoppad av polisen, den här gången var det för att han gjort en farlig U-sväng. 17-åringen klarade sig dock undan med en varning, enligt TMZ - precis som förra gången.

Lil Wayne satsar inte längre enbart på musiken. Nu har han designat en kollektion för skejtare kallad Trukfit, uppger ContactMusic. Kollektionen ska vara baserad på Waynes egen stil. Vi vet alla hur det gick när Kanye West försökte sig på en egen kollektion.

Veckans bonus

Spana in Playboy-kungen Hugh Hefners hetaste brudar här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela